Σχετικά με εμάς

Items filtered by date: Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019

Εγκρίθηκε η Δημιουργία Ορεινής Ποδηλατικής Διαδρομής στη Λέσβο μέσω του μέτρου 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020

Η συλλογικότητα, η αφοσίωση στους στόχους αλλά και η διάθεση για αφιλοκερδή προσφορά προς τον συνάνθρωπο αλλά κυρίως προς τα παιδιά μπορεί να φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου(Πο.Συ.Λέσβου), στα πλαίσια της 1ης πρόσκλησης του Τοπικού προγράμματος, Μέτρο 19.2 - Δράσεων19.2.4 και 19.2.6 "έργων Δημόσιου χαρακτήρα" του Τ.Π. CLLD/LEADER Λέσβου, υπέβαλε στις 23/08/2018, αίτηση στήριξης πρότασης δημιουργίας μιας ορεινής ποδηλατικής διαδρομής στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμαλής. Σύμφωνα με τον τελικό πίνακα αποτελεσμάτων αξιολόγησης της εν λόγω πρόσκλησης και συγκεκριμένα του μέτρου 19.2.4.3 που αναρτήθηκε στις 14/01/2019, η πρόταση κρίνεται ως παραδεκτή, με συνολικό εγκεκριμένο προϋπολογισμό 29093,23€.
Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση ενός τεράστιου βήματος όσο αφορά την ανάπτυξη της ορεινής ποδηλασίας στην Λέσβο και την εδραίωσή της στον παγκόσμιο ποδηλατικό χάρτη με την κατασκευή πιστοποιημένου μονοπατιού ποδηλατικών προδιαγραφών. Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον μελετητή και ποδηλάτη κ. Δημήτρη Λάμπρου ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό όχι απλά για να εγκριθεί η πρόταση αλλά και στο να πάρει τόσο καλή βαθμολογία.
Εκ μέρους του Πο. Συ. Λέσβου
Λασκαρίδης Ιγνάτης
Πρόεδρος

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish