Σχετικά με εμάς

Items filtered by date: Δευτέρα, 21 Οκτώβριος 2019

27η Ανάβαση Ανατολής- ΝΡ ασφαλιστική- 2019

Με οργανωτική επιτυχία, αγωνιστικό πνεύμα και πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών διοργανώθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ο καθιερωμένος ποδηλατικός αγώνα με την επωνυμία «27η Ανάβαση Ανατολής - ΝΡ ασφαλιστική» από τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ και την «Cyclinghellas.gr». Ένας αγώνας δρόμου 31 χιλιομέτρων με αφετηρία την Αγιά και τερματισμό το χωριό Ανατολή Αγιάς. Η Ανατολή είναι ένα χωριό στη νοτιοανατολική πλευρά της Όσσας με πληθυσμό 266 κατοίκων, σε υψόμετρο 960 μέτρων και σε απόσταση 42 χιλιομέτρων από τη Λάρισα.
Το ενδιαφέρον της Λέσβου εστιάζεται στη συμμετοχή του Αστέριου Νιδήμου, αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Ο Αστέριος στον πρώτο του αγώνα με τα χρώματα του Πο.Συ. Λέσβου κατετάγη με χρόνο 52:11:07 στην 9η θέση, στην καυτή κατηγορία των ανδρών! Τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία κατέλαβαν οι Ζέγκλης Νικόλαος του Παναθηναϊκού με χρόνο 47:29:02, Κουντάκης Αλέξιος του Ζευς Π.Ο. και ο Πέτρου Ευάγγελος του Π.Γ.Σ. Λάρισας.
Στον ίδιο αγώνα είχαμε συμμετοχή με καταγωγή από τη Λέσβο και στην κατηγορία Open Γυναικών. Εκεί την 6η θέση κατέλαβε η Ακριώτη Πέρσα, που έτρεχε με την ομάδα "Χίλια Δέντρα". Σ' αυτή την κατηγορία είχαμε νικήτρια την Άννα Κελερμένου (γνωστή από τις συμμετοχές της σε αγώνες του Πανελληνίου εδώ στη Λέσβο) που έτρεχε με την ομάδα του Π.Ο. Βέλος - Podilato.Eu που με χρόνο 56:15:03 ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δίπλα της η Τσεκόσκα Καταρζίνα από την Ωμέγα και 3η η Γρε Χριστίνα του ΑΜΣ Δόξα Σταυρούπολης Ξάνθης.
Το Δ.Σ. του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου συγχαίρει τον αθλητή του Αστέριο Νιδήμο όπως και Πέρσα Ακριώτη για την άριστη επίδοσή τους στον αγώνα.
Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα αναλυτικά γενικής αλλά και ανά κατηγορία.

Η Μυτιλήνη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Ορεινής Ποδηλασίας 2050

Μυτιλήνη 21/10/2050
Πρωτεύουσα του μονοπατιού ψηφίστηκε η Μυτιλήνη πρόσφατα, από την επίσημη επιτροπή, που υπό την αιγίδα του Διεθνούς Ιδρύματος Ορεινής Ποδηλασίας κάθε χρόνο επιλέγει ένα μέρος στην Ευρώπη που πληροί τις απαιτούμενες προδιαγραφές, σαν την πόλη με τα περισσότερα επίσημα πιστοποιημένα ποδηλατικά μονοπάτια και προτείνει σ' όλους τους συλλόγους, ομάδες, ιδιώτες να τα επισκεφτούν, να δουν πως γίνονται, έτσι ώστε να τα κάνουν και στον τόπο τους.
Και δεν θα γινόταν αλλιώς μια και η Μυτιλήνη έχει πάρα πολλά χρόνια παράδοση στην ορεινή ποδηλασία. Είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που με προσπάθειες χρόνων από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, έκανε αμέτρητα επίσημα πιστοποιημένα ποδηλατικά μονοπάτια που πληρούν της παγκόσμιες προδιαγραφές. Και δεν είναι μόνο αυτό. Τα μονοπάτια της Λέσβου διατίθενται σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας, σε συνδυασμό με πανέμορφη φύση, φοβερή θέα στο Αιγαίο, πολύ πράσινο, άψογη συντήρηση, με επίπεδα δυσκολίας όλων των κατηγοριών, με εξαιρετικά ενδιαφέροντα τεχνικά τμήματα και μοναδικό στον κόσμο χώμα και βράχια. Πλήθος φίλων της ορεινής ποδηλασίας απ’ όλο τον κόσμο φέτος με την ευκαιρία της ανάδειξης της πόλης μας και της προβολής της σαν Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Ορεινής Ποδηλασίας του 2050, θα επισκεφτούν την πόλη μας και τα τριγύρω ορεινά μονοπάτια.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish