Προβολή & Διαφήμιση

Items filtered by date: Πέμπτη, 27 Σεπτέμβριος 2018

Lesvos Gravel Adventure Weekend

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 ξεκινά το πρώτο Lesvos Gravel Adventure Weekend.
Μια βόλτα με ποδήλατο σε διαδρομές εκτός δρόμου που θα καλύψει σχεδόν όλο το νησί. Στόχος είναι να καλύπτονται περίπου 100-120 χιλιόμετρα τη μέρα. Χωρίς κόστος, χωρίς υποστήριξη, χωρίς χορηγούς, χωρίς άγχος, είναι το σύνθημα της διοργάνωσης, που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου ο Steffen Streich έμπειρος ποδηλάτης διηπειρωτικών ποδηλατικών διοργανώσεων. Ο άνθρωπος που έχει διασχίσει σχεδόν όλες της ηπείρους της γης και μερικές απ αυτές και με περισσότερους από έναν τρόπους, διοργανώνει στον τόπο μας την πρώτη μεγάλη Gravel βόλτα. Φέρνει όλη αυτή την εμπειρία του στο νησί και καλεί ποδηλάτες απ όλο τον κόσμο, να έρθουν ν' απολαύσουν επιλεγμένες διαδρομές στη Λέσβο, ν' αποθανατίσουν στις μνήμες τους το μοναδικό Λεσβιακό τοπίο, να γνωρίσουν το νησί και ταυτόχρονα να το κάνουν περισσότερο γνωστό στον κόσμο για την ποδηλατική του κουλτούρα, την υπέροχη φύση, τους φιλόξενους κατοίκους αλλά και τις απαιτητικές ποδηλατικές διαδρομές, μέσα από μια άρτια οργανωμένη ποδηλατική συνάντηση, από τον καλύτερο και πιο έμπειρο ποδηλάτη του είδους του, τον Steffen Streich.
Ο Στέφανος πριν περίπου 2 μήνες επέστρεψε στη Μυτιλήνη νικητής από τον τελευταίο μεγάλο διηπειρωτικό του άθλο, το NorthCape-Tarifa, έναν αγώνα από το βορειότερο ακρωτήριο της ηπειρωτικής Ευρώπης στη Νορβηγία, έως την Ταρίφα της Ισπανίας (το νοτιότερο) με νικητή τον ίδιο, που μετά από 21 μέρες 1 ώρα και 54 λεπτά τερμάτισε πρώτος τα 7.384 χιλιόμετρα αντιμετωπίζοντας με απόλυτη επιτυχία όλες τις προκλήσεις μιας τόσο μεγάλης διαδρομής. Αυτό όπως και πολλά άλλα μας βεβαιώνουν την ατέλειωτη εμπειρία του διοργανωτή, καθώς και την εγγυημένη ικανοποίηση και κάλυψη των αναγκών όλων των συμμετεχόντων.
Η βόλτα περιλαμβάνει μερικά από τα ωραιότερα σημεία της Λέσβου, Στύψη, Λιώτα, Γαβαθάς, Κάμπος, Καλό Λιμάνι, Σίγρι, Ερεσός, Αποθήκα, Άγρα, Σκάλα Καλλονής Αλικές, Καμένο δάσος, Κλαπάδος, Αγία Παρασκευή, Πέραμα, Αμπελικό και πολλά άλλα αλλά μαγευτικά Λεσβιακά τοπία, φυσικά με τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες, πανέμορφες ενδιάμεσες διαδρομές που συνδέουν όλα αυτά!
Αυτή την Παρασκευή 28/9/2018 στη Λέσβο!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish