Προβολή & Διαφήμιση

Items filtered by date: Κυριακή, 09 Σεπτέμβριος 2018

Αμπελικό ΜΤΒ 2018 Ανασκόπηση

Σάββατο 8/9/2018 στις 17:30 εκίνησε ο 2ος γύρος του τοπικού πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας Λέσβου, το Lesvos Ride Grand Prix 2018 που διοργανώνεται από το Lesvos Ride.
Το μακρινό Αμπελικό υποδέχτηκε το 2ο γύρο του αγώνα ΜΤΒ. Με τις έντονες κλίσεις να δίνουν το παρόν σχεδόν σε όλη τη διαδρομή, δεν άφηνε κανένα περιθώριο για "ανάσα" είτε στην ανάβαση είτε στην κατάβαση. Τη μεγάλη ανάβαση κάτω από το ποτάμι μέχρι τα ψηλότερα σπίτια του χωριού (100μ υψομετρικά) συμπλήρωναν σαθρά κατηφορικά που σε κρατούσαν σε ένταση, απαιτητικά ανηφορικά από το δάσος στο χωριό κι εκπληκτική διαδρομή μέσα και δίπλα στην κοίτη του ποταμού που ολοκληρωνόταν με θεαματική διάσχιση μέσα απ τα δροσερά νερά του, για να συνεχίσει και πάλι με την ανηφόρα που σ' έβγαζε πάλι στην εκκίνηση - τερματισμό του αγώνα.
Τον αγώνα τερμάτισε πρώτος ο Γιώργος Σαραϊδάρης με δεύτερο τον Δημήτρη Αλεξίου και τρίτο τον Μαρίνο Σκορδομπέκη. Στις υπόλοιπες κατηγορίες το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά... Όπως θα δείτε και στους παρακάτω πίνακες, υπάρχουν πρωτοπόροι που έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά από τώρα το πρωτάθλημα, άλλοι που το χάνουν κάτω από πολύ απίθανες συνθήκες, (αν δεν τερματίσουν σε θέση που βαθμολογείται πχ στον επόμενο αγώνα και ο 2ος πάρει την πρώτη θέση), έχουμε πρωτάθλημα με 3 αναβάτες να ισοβαθμούν στην τρίτη θέση της κατάταξης... έχουμε πολλά τέτοια βαθμολογικά, που βάζουν φωτιά στον επόμενο και τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος "LAVA MTB" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στην Σκάλα Ερεσού.
Στη διοργάνωση συνέβαλαν η Ομάδα εθελοντισμού - αλληλεγγύης "Άμπελος", η τοπική κοινότητα Αμπελικού, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, η Ελληνική ομάδα διάσωσης Λέσβου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, το Lesvos Ride και το Lesvos MTB σαν χορηγός επικοινωνίας.
Ακολουθεί mini φωτογραφικό άλμπουμ ενώ πλήρες θα δημοσιευτεί στη σελίδα του Lesvos MTB στο Facebook αύριο.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα ΕΔΩ καθώς και την σειρά κατάταξης στο πρωτάθλημα!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish