Προβολή & Διαφήμιση

Items filtered by date: Πέμπτη, 12 Σεπτέμβριος 2019

VelvetRides Enduro - EGS 2019 Round #5

Το επόμενο ΣΚ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2019 το ημερολόγιο γράφει "Enduro"
Μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου θα μεταβούν στο Βελβεντό για τον 5ο γύρο του πρωταθλήματος ορεινής ποδηλασίας enduro MTB 2019 με ονομασία "Enduro Greek Series".
Το Βελβεντό (εναλλακτικές ονομασίες ο Βελβενδός ή ο Βελβεντός ή το Βελβενδό) είναι κωμόπολη της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Βρίσκεται 33 χιλιόμετρα ανατολικά της Κοζάνης. Στα δυτικά του χωριού κυλάει ο Αλιάκμονας (Τεχνητή Λίμνη Πολυφύτου) και στα ανατολικά υψώνονται τα Πιέρια όρη.
Οι VelvetRides η τοπική κοινότητα ορεινής ποδηλασίας, διοργανώνουν τον αγώνα και δηλώνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι που τους δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουν το αγαπημένο τους βουνό στην κοινότητα του enduro, με απώτερο σκοπό όλου αυτού του εγχειρήματος να προσφέρουν πλατιά χαμόγελα σε πρόσωπα ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο πάθος μ' αυτούς!
Από τη Λέσβο θα συμμετέχουν οι: Στρατής Αναγνώστου, Βασίλης Βασιλείου, Γιαννούλης Παναγιώτης, Γιάννης Λαγουτάρης, Ιγνάτης Λασκαρίδης και αμέτρητοι άλλοι γνωστοί στην ευρύτερη οικογένεια του Enduro MTB ανά την Ελλάδα.
Οι ειδικές διαδρομές του αγώνα συμπεριλαμβάνουν μονοπάτια, τα οποία κατά μεγάλο ποσοστό χαρακτηρίζονται από φυσική ροή, ενώ παράλληλα όταν αυξάνονται οι ταχύτητες οδήγησης, μπορούν να θεωρηθούν ιδιαίτερα τεχνικά ακόμη και από έμπειρους αναβάτες. Αυτό πρόκειται ουσιαστικά και για το μεγαλύτερο ‘’ατού’’ της διαδρομής, διότι καταφέρνει να χαρακτηρίζεται διασκεδαστικό από ένα μεγάλο εύρος αναβατών.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε click ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish