Προβολή & Διαφήμιση

Items filtered by date: Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2020

Αυθαίρετη μετατροπή του πλακόστρωτου στα Τσαμάκια σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων

Αλλαγή χρήσης του πλακόστρωτου μπροστά στα Τσαμάκια από χώρο αναψυχής, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.
Σχετική επιστολή κατέθεσε στους αρμόδιους φορείς Δήμο, Δασαρχείο, Αρχαιολογία και Προσκόπους, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διαμαρτυρόμενος για την κατάληψη έκτασης στα Τσαμάκια της Μυτιλήνης.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διαπίστωσε πιθανή καταπάτηση χώρου μπροστά στο άλσος Τσαμάκια και την μετατροπή της χρήσης του σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων με παρεμβάσεις στην περιμετρική τοιχοποιία.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.

Συγκεκριμένα η επιστολή γράφει:

"Σε πρόσφατη αυτοψία που διατέλεσε ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου στα έργα του πεζόδρομου ποδηλατόδρομου που ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2019 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα στην περιοχή Τσαμάκια και πίσω από το κάστρο της Μυτιλήνης, διαπίστωσε αυθαίρετη κατάληψη στον πλακόστρωτο χώρο που ανήκει στη δασική έκταση μπροστά στα Τσαμάκια. Ο χώρος ανάμεσα στο Μνημείο πεσόντων αγωνιστών και την Εστία της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Λέσβου, έχει καταπατηθεί και χρησιμοποιείται για στάθμευση αυτοκινήτων. Ελπίζουμε να πρόκειται για μια προσωρινή κατάσταση που έτσι κι αλλιώς δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε σχετικά με την νομιμότητα του έργου, μια και ο Πο.Συ.Λε έχει παλέψει επί σειρά ετών για αυτό το έργο στον τόπο μας και δεν θα επιτρέψει ένας από τους τελευταίους χώρους αναψυχής στο πράσινο της πόλης να μετατραπεί σε παρκινγκ. Παρακαλούμε να προβείτε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου ο χώρος να επιστρέψει στην πρότερη κατάστασή του, αποκαθιστώντας τις ζημιές που έγιναν στα τοιχία για την ευκολότερη πρόσβαση των τροχοφόρων στο δασικό χώρο."

Κατεβάστε την επιστολή από ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish