Προβολή & Διαφήμιση

Items filtered by date: Παρασκευή, 07 Ιανουάριος 2022

Πως διαμορφώνεται έως τώρα η ομάδα του Πο. Συ. Λέσβου

Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, Αγωνιστική Χρονιά 2022.
Μια νέα χρονιά ξεκίνησε και όλα τίθενται πλέον σε νέες βάσεις. Έτσι και η αθλητική ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Ενθαρρυντικές και ιδιαίτερα ελπιδοφόρες είναι οι πρώτες ειδήσεις για τη σύσταση της ομάδας του νέου έτους.
Μας κάνουν να ανυπομονούμε από τώρα για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

Κι αρχίζουμε... (Με σειρά επιβεβαίωσης)

Παναγιώτης Μπιτάδος, τι να πρωτοπεί κανείς γι αυτό το παιδί που ενηλικιώθηκε πλεον και μπορεί να εγγραφεί στο Σύλλογο; Οι παγκόσμιες επιτυχίες του είναι γνωστές σε όλους και τιμά τον ποδηλατικό σύλλογο του νησιού με την εγγραφή του. Χαρά μας θα είναι να δούμε το σήμα του συλλόγου στη μπλούζα του!

Γιώργος Ντάρας, ένας από τους πιο αφοσιωμένους αθλητές του συλλόγου μας, με καθημερινές προπονήσεις κάτω από όλες τις συνθήκες, πολλά χιλιόμετρα, μέρα ή βράδυ. Έχει ανεβάσει τη μπλούζα του συλλόγου σε κάθε βάθρο σε κάθε διοργάνωση και τιμά τα χρώματα του ΠοΣυΛε με κάθε ευκαιρία. Οι συνεχείς του συμμετοχές σε αγώνες εκτός Λέσβου, τον καθιστούν τον πιο έμπειρο αθλητή του Συλλόγου στο νησί.

Φωτεινή Χατζηιωαννίδου, το κορίτσι της ομάδας μας, 2η χρονιά στην ομάδα, μια αθλήτρια με κορυφαία φυσική κατάσταση, μεγάλη αγάπη στο χώμα και έτοιμη να τα δώσει όλα στους αγώνες. Ανυπομονούμε να τη δούμε σε μια χρονιά γεμάτη συμμετοχές!

Νίκος Πέππας, αν μιλάμε για προπονημένο αθλητή σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και αυστηρό πρόγραμμα, τότε στο μυαλό μας έρχεται ο Νίκος. Ακούραστος, επίμονος και εξαιρετικά συγκεντρωμένος στο στόχο του. Πιστός στα χρώματα του συλλόγου από την πρώτη χρονιά δημιουργίας της ομάδας. Έχει κάνει γνωστή την ομάδα μας σε όλους του αγώνες εντός Λέσβου ενώ έχει καταγράψει αξιοσημείωτες εμφανίσεις και εκτός νησιού.

Παναγιώτης Γιαννούλης, το δυνατό χαρτί του Συλλόγου στα... δύσκολα χώματα. Κορυφαίος αθλητής Enduro MTB στην Ελλάδα, αλλά και πολύ καλά και σωστά προπονημένος για κάθε είδους αγώνα. Πάντα πρωταγωνιστής σε όποιον αγώνα και να τρέξει, εντός ή εκτός νησιού. Οι μηχανικές του γνώσεις καθιστούν κάθε του συμμετοχή ένα εξαιρετικά τέλεια και σωστά προετοιμασμένο σύνολο, πανέτοιμο για κάθε απαιτητική διοργάνωση.

Μπάμπης Μπουντάκης, ο βετεράνος που αφήνει εύκολα πίσω του αθλητές μικρότερων κατηγοριών. Αφοσιωμένος σε ακριβές πρόγραμμα προπόνησης, αποδίδει κάτω από όλες τις συνθήκες σε κάθε είδος αγώνα ποδηλασίας. Συμμετέχει σε αγώνες δρόμου και βουνού. Εξαιρετικά έμπειρος, αγωνίζεται με γνώμονα την τακτική και τις αστείρευτες δυνάμεις του. Χρόνια αποτελεί τον κύριο εκπρόσωπο του Συλλόγου, σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου. Ανεβάζει στα σίγουρα τη μπλούζα του συλλόγου στο ψηλότερο σκαλί σε ότι αγώνα και να τρέξει.

Αστέριος Νιδήμος, το μεγάλο αστέρι του Συλλόγου στο δρόμο. Δεν υπάρχει αγώνας που να μην ανέβει έστω σε κάποιο σκαλί του βάθρου. Τέλεια προπονημένος, διαβασμένος, μεθοδικός, έμπειρος αθλητής με αυτοσυγκέντρωση. Οι πρωτιές του στους διασυλλογικούς που συμμετέχει εκτός Λέσβου τιμούν ιδιαίτερα ολόκληρο το νησί.

Νίκος Τελωνιάτης ο πιο νέος πολλά υποσχόμενος για το μέλλον αθλητής του Συλλόγου που παρά το μικρό της ηλικίας του κουβαλά στις πλάτες του εμπειρία, γνώση και προϋπηρεσία ακόμα και από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Γιαννόγλου είναι η πιο πρόσφατη ενημέρωση συμμετοχής. Καινούρια εμφάνιση και στα χώματα και στη σύνθεση της ομάδας. Από τα λίγα που έχουμε δει μέχρι σήμερα, βλέπουμε έναν αθλητή που είναι φτιαγμένος μόνο για το πρώτο σκαλί του βάθρου. Ανυπομονούμε να μας εκπροσωπήσει σε αγώνα. Ανυπομονούμε να τον δούμε να τρέχει με τα χρώματα του Συλλόγου. Είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει τη σημαία του ΠοΣυΛε να κυματίσει ένδοξα σε όποιον αγώνα κι αν συμμετέχει.

Η σύνθεση της ομάδας έστω και μέχρι τώρα κρίνεται ιδιαίτερα εκρηκτική ενώ περιμένουμε τις επόμενες μέρες κι άλλες επιβεβαιώσεις. Είναι βέβαιο ότι με τέτοιες εγγραφές η ομάδα να ξεχωρίσει αγωνιστικά σε πολλούς αγώνες μέσα στο 2022.

Είναι πραγματικά τιμή μας η κάθε μια από τις παραπάνω εγγραφές στο μικρό σύλλογο της Λέσβου. Αισθανόμαστε περήφανοι που αθλητές και προσωπικότητες όπως οι παραπάνω στηρίζονται στο σύλλογό μας για την αθλητική τους αναγνώριση ενώ ταυτόχρονα τιμάνε και το νησί τους, που κι αυτοί με τη σειρά τους θα κάνουν γνωστό σ' όλη την Ελλάδα ή ακόμα και παραέξω! Εμείς από το ΔΣ του ΠοΣυΛε, ευχόμαστε Καλή Χρονιά στους αθλητές της ομάδας μας, καλές επιτυχίες και υποσχόμαστε να σταθούμε αντάξια στο πλευρό τους στην κάθε μάχη που είναι να δώσουν αγωνιστικά μέσα στο νέο έτος.

Οι εγγραφές συνεχίζονται...

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish