Items filtered by date: Τετάρτη, 17 Μάιος 2017

10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία Μυτιλήνης - Video

Μυτιλήνη 14/5/2017
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην 10η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία Λέσβου που υποστηρίχτηκε δυναμικά απ' όλα τα μέλη του Πο.Συ.Λε. Για δέκατη χρονιά, ξεκινήσαμε από την Πλατεία Σαπφούς, για να διεκδικήσουμε μια περισσότερο ποδηλατική πόλη, αναβάθμιση των συγκοινωνιών, ποδηλατικές υποδομές, περισσότερες επενδύσεις για τον πεζό και το ποδήλατο και ένα πλήρες δίκτυο ποδηλατόδρομων για ασφαλή μετακίνηση, που να διατρέχει όλη την πόλη.
Φέτος στη Μυτιλήνη η μεγάλη ετήσια Ποδηλατοπορεία που διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου και ξεκίνησε στις 17:00, όπως πάντα από την Πλατεία Σαπφούς. Όλοι οι Λέσβιοι που αντιλαμβάνονται την ανάγκη ποδηλατόδρομου και ποδηλατικών υποδομών μέσα στην πόλη, ήταν παρόντες στην μεγάλη ποδηλατοπορεία της Μυτιλήνης.

Τα control του Brevet Λέσβου 2017 "Steffen Streich"

10 μέρες μας χωρίζουν από την εκκίνηση του 200km Brevet Λέσβου 2017 “Steffen Streich” και όλες οι λεπτομέρειες έχουν κανονιστεί για μια αξέχαστη ποδηλατική διαδρομή στη Λέσβο. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει τα control και συγκεκριμένα το Μουσικό Καφενείο στη Μυτιλήνη, το ζαχαροπλαστείο «Έλενα» στην Αρίσβη, τον Φορέας Ανάπτυξης &Προβολής Ερεσού στην Ερεσό και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Στύψης στην Στύψη.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish