Items filtered by date: Παρασκευή, 19 Μάιος 2017

1ος Παιδικός Ποδηλατικός Γύρος Ενορίας Αγίων Πατέρων Χάλικα

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 διοργανώνεται ο 1ος Παιδικός Ποδηλατικός Γύρος Ενορίας Αγίων Πατέρων στον Άνω Χάλικα Μυτιλήνης με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και του Lesvos Ride. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00 πμ στην αυλή της εκκλησιάς των Αγίων Πατέρων και τα παιδιά καλό είναι να έρθουν από τις 10:00πμ. Στο ποδηλατικό γύρο μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα παιδιά μέχρι 14 ετών με την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους και να φοράνε κράνος.

Τούρκοι ποδηλάτες στη Λέσβο

Το Σάββατο 20 Μαΐου 2017 στα πλαίσια του “4th BICYCLE FESTIVAL UNDER MY PEDALS” που διεξάγεται στην Σμύρνη, 100 περίπου ποδηλάτες θα έρθουν με το καραβάκι από το Αϊβαλί, με σκοπό να ποδηλατίσουν στο νησί μας ενισχύοντας τις καλές ποδηλατικές σχέσεις που τόσα χρόνια έχουμε και με την φιλοδοξία να αναπτυχθεί η Eurovelo διαδρομή που θα συνδέει την Σμύρνη με Λέσβο και Χίο.
Για τον λόγο αυτό καλούμε όλα τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου να έρθουν στο λιμάνι για να υποδεχτούμε τους ποδηλάτες και να τους συνοδεύσουμε στα πρώτα χιλιόμετρα της βόλτας τους στο νησί μας.
Ραντεβού στο λιμάνι στις 10:30πμ το Σάββατο 20 Μαΐου 2017.......

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish