Items filtered by date: Δευτέρα, 29 Μάιος 2017

Ανακοίνωση Πο.Συ.Λε. για το 200km Lesvos Brevet 2017 "Steffen Streich"

Η ποδηλατική Λέσβος για μια ακόμη φορά άνοιξε τους δρόμους της και υποδέχτηκε ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα. Αυτή την φορά αφορμή ήταν το 200km Lesvos Brevet 2017 “Steffen Streich” που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2017 από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου και την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού.
Οι προγνώσεις για άσχημο καιρό δεν βγήκαν σωστές και 54 ποδηλάτες πήραν εκκίνηση στις 8:00πμ από την Μυτιλήνη με προορισμό την Ερεσό και επιστροφή μέσω Στύψης. Η απόσταση που διάνυσαν οι ποδηλάτες ήταν 200χλμ με 3000 υψομετρικά και τερμάτισαν οι 51 εντός των 13,5 ωρών που είναι ο μέγιστος χρόνος για να καλύψουν τα 200χλμ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά όσους ήρθαν εκτός Λέσβου , τους Μεγάλους χορηγούς Hellenic Seaways και Blue Star Ferries, τα σημεία ελέγχου των αθλητών (Μουσικό Καφενείο, Ζαχαροπλαστείο Έλενα, Φορέα Ανάπτυξης και Προβολής Ερεσού, Πολιτιστικό Σύλλογο Στύψης), τους δωροθέτες (Hotel Lesvion, Anagno Cycles, Καραντώνης Bikes, Studio K44, Γιαννούλης interiors, SiS) και φυσικά όλους τους εθελοντές που πριν και κατά την διάρκεια του Brevet βοήθησαν για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του.
Τα Brevet και γενικότερα ο ποδηλατικός τουρισμός τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει σταθερά στην Ελλάδα και η Λέσβος με το ανάγλυφο και το καταπράσινο της τοπίο αποτελεί ιδανικό προορισμό. Αυτό το επαλήθευσαν όσοι ποδηλάτες έλαβαν μέρος στην διοργάνωση και σε συνδυασμό με την φιλοξενία που πάντα δείχνουμε είμαστε αισιοδοξoί ότι κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι ποδηλάτες θα μας επισκέπτονται.
Με Εκτίμηση
Λασκαρίδης Ιγνάτης
Πρόεδρος Πο.Συ.Λε.

Δείτε ΕΔΩ τους χρόνους όσων τερμάτισαν.

 

Δάσκαλος 2050

Μυτιλήνη 29/5/2050
Ένα πρωτότυπο μάθημα παραδίδει καθημερινά δάσκαλος σε κεντρικό σχολείο της Μυτιλήνης. Εκτός του ότι το μάθημα γίνεται έξω από την αίθουσα στο προαύλιο του σχολείου, τα παιδιά παρακολουθούν τα μαθήματα πάνω στο ποδήλατό τους συνδυάζοντας το παιχνίδι, την άσκηση και την ώρα διδασκαλίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο δάσκαλος μαθαίνει στα παιδιά ταυτόχρονα με τη διδακτέα ύλη, σωστή συμπεριφορά στο δρόμο που θα βγουν αύριο, τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας ενώ δίνει και ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια προτρέποντας τα παιδιά σε όλη την ώρα του μαθήματος να φοράνε κράνη.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish