Items filtered by date: Σάββατο, 09 Μάρτιος 2019

1ο CCR 2019 'Chios Cup Fight'

10 Μαρτίου στη γειτονική Χίο θα δοθεί εκκίνηση στο πρώτο CCR για το 2019 - Ατομική χρονομέτρηση στο Αίπος σε ανηφόρα 12 χλμ.
Η διαδικασία θα γίνει με ατομική εκκίνηση ανά 30 η 60 δευτερόλεπτα.
Το ενδιαφέρον μας από τη Λέσβο στις συμμετοχές των Δημήτρη Αλεξίου και Νίκου Τελωνιάτη.
Εκκίνηση θα δοθεί στις 8:00 π.μ.
Διοργανωτές @Ποδηλάτες Χίου
Περισσότερες πληροφορίες:
https://www.facebook.com/events/412240512685262/
Φόρμα συμμετοχής :
https://goo.gl/forms/uSbOT77RYmztTwq62
Διαδρομή :
https://www.openrunner.com/r/9526768

Enduro Greek Series - Rogue Pear Enduro Ανασκόπηση

Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει από τον πρώτο αγώνα του Enduro Greek Series και ακόμα το μυαλό μας είναι στον Αγραπιδόκαμπο! Η πρώτη διοργάνωση από της έξι που θα έχει το φετινό πρωτάθλημα στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία.
Το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου 2019 σχεδόν 200 ποδηλάτες λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας και των αγώνων Enduro MTB, πλημύρισαν με τα ποδήλατά τους την πόλη της Ναυπάκτου και την ορεινή περιοχή του Αγραπιδόκαμπου. Το κλίμα super ποδηλατικό! Η διοργάνωση έχει γίνει πλέων κάτι μεταξύ αγώνα και reunion φίλων του enduro ανά την Ελλάδα. Και όχι μόνο! Συμμετοχές από Βουλγαρία, Σλοβακία, Αγγλία και φυσικά μαζί με όλους εμάς και ο αθλητής της CUBE, Phill Atwill. Άλλος αέρας στον αγώνα...... τον γνωρίσαμε από κοντά, μιλήσαμε για το ποδήλατο και με εξαίρεση το πώς πάει είναι σαν και εμάς! Απλός, γουστάρει το ποδήλατο, να περνά καλά και να μοιράζεται εμπειρίες.
Από πλευράς διαδρομών και διοργάνωσης όλα ήταν άψογα. Σωστή σηματοδότηση, μονοπάτια που τα είχαν όλα, σωστοί οι χρόνοι των συνδετικών, πολύ καλά προετοιμασμένα τα άτομα της διοργάνωσης, ομάδα διάσωσης σε όλες τις ειδικές, πολλά ποδηλατικά καταστήματα παρόντα, ατελείωτα σουβλάκια και μπύρες σε σημείο σκασμού και πολλά, πολλά, μα πάρα πολλά χαμογελαστά πρόσωπα!
Το μόνο ίσως όχι και τόσο κομψό ο διαφορετικός αριθμός αναβατών που βραβεύτηκαν ανά κατηγορία. Αλλού 3, αλλού 5 ...... Το έξι νομίζω ότι είναι τρομερό νούμερο! Εκτός από το κόστος αγοράς των μεταλλίων δεν έχει άλλο αρνητικό παρά μόνο θετικά......
Στα αποτελέσματα λοιπόν ο Τριανταφύλλου Βασίλης βγήκε 5ος στην κατηγορία του (έως 21 ετών) ενώ ο Γιαννούλης Παναγιώτης 6ος αγωνιζόμενος ανάμεσα σε πάρα πολύ κάλλους αναβάτες της κατηγορίας Men (22 έως 34). O Χατζέλης Μάνος 30ος στην κατηγορία MEN και ο Λασκαρίδης Ιγνάτης 12ος στην κατηγορία Master (35 έως 45). Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.
Σειρά τώρα έχει ο δικός μας αγώνας Lesvos Enduro στις 13 και 14 Απριλίου 2019 στην Αγιάσο με τις εγγραφές να έχουν ανοίξει και να είναι σχεδόν sold out!!!! Αλλά επειδή η Λέσβος και το endurο πάνε πακέτο, έχουμε και στις 24 Μαρτίου 2019 τον τοπικό αγώνα στο Μολυβο Get 2 Gether Enduro MTB για να μας κρατάει σε φόρμα......

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish