Γίνε συντάκτης

Items filtered by date: Σάββατο, 14 Απρίλιος 2018

3rd Lesvos Enduro MTB 2018 Prolog

Αγιάσος 14/4/2018
Από το πρωί ξεκίνησαν οι δοκιμές και σήμερα στα μονοπάτια του αγώνα. Πάνω από 110 οι αγωνιζόμενοι από όλη την Ελλάδα αλλά και έξω απ αυτή. Βόρεια Ελλάδα, Χίος, Σάμος, Τουρκία, δεκάδες αυτοκίνητα από το πρωί ανηφόρισαν στο ορεινό χωριό της Αγιάσου που πλημμύρισε ποδηλάτες φίλους και θεατές... ​
Αφού παραλάβαμε τον αριθμό συμμετοχής και το τσιπ χρονομέτρησης από τη διοργανώτρια επιτροπή, φορτηγό μας ανέβασε στην κορυφή και από κει κατηφορίσαμε για την ειδική διαδρομή που θα καθορίσει τη σειρά εκκίνησης την Κυριακή. Πολλοί έκανα "ζέσταμα" σε μια από τις Ειδικές διαδρομές ειδικά την 1η και την 3η... Μετά απ αυτό έφτασαν στο προκαθορισμένο σημείο του ραντεβού.
Η διαδρομή "Prolog" μικρή σε διάρκεια και απαιτητική με βράχια, πέτρες, πλακόστρωτα, μεγάλες κλήσεις και μαλακά χώματα ήταν η ιδανική για να προκαθορίσει βάση του χρόνου που κάναμε σ' αυτή, την αυριανή σειρά που θα μπούμε στα μονοπάτια.
Πολλοί ακολούθησαν ακόμα ένα από τα μονοπάτια των ειδικών διαδρομών στην επιστροφή τους στην Αγιάσο και έτσι ολοκληρώθηκε η ευχάριστη διαδικασία της χρονομέτρησης του προλόγου.
Στις 20:00 ακολούθησε το πάρτι - πάστα στο "Παπέλι" με παράδοση δώρων από τους διοργανωτές σ' όλους τους αγωνιζόμενους.
Σας περιμένουμε όλους αύριο στην κεντρική πλατεία της Αγιάσου από τις 9:00 το πρωί έως και αργά το μεσημέρι...

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish