Γίνε συντάκτης

Items filtered by date: Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018

Πρώτος ο Παναγιώτης Μπιτάδος στο XTERRA Κύπρου

Στην Πάφο της Κύπρου διεξήχθη ο Διεθνής αγώνας off-road τριάθλου, XTERRA Cyprus, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018. Ο αγώνας ο οποίος φιλοξένησε αθλητές από 17 χώρες όπως το Βέλγιο, τη Γαλλία, τ ην Ισπανία, τη Σουηδία αλλά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αποτελεί τον δεύτερο σε σειρά αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος XTERRA Europe μετά από την διοργάνωση της Μάλτας στις 15 Απριλίου και πριν από τον αγώνα της Ελλάδας το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Οι αθλητές που έλαβαν μέρος στον ιδιαίτερο αυτό αγώνα o οποίος περιλαμβάνει εκτός από το κολύμπι ανοιχτής θαλάσσης, το ορεινό τρέξιμο και ποδήλατο ανώμαλου εδάφους, διεκδίκησαν 26 θέσεις για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το οποίο θα πραγματοποιηθεί, όπως και κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο στη Χαβάη.
Μεταξύ αυτών και ο δικός μας αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Παναγιώτης Μπιτάδος, ο οποίος στην διαδρομή SPRINT κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κατηγορία του 15-19 ετών και την δεύτερη θέση γενικής. Ο Παναγιώτης τερμάτισε πρώτος γενικής στην κολύμβηση και στη συνέχεια στο ποδήλατο, μετά από μια λάθος στροφή που πήρε, έχασε πολύτιμο χρόνο και βρέθηκε στην δεύτερη θέση γενικής. Με το τρέξιμο που ολοκληρώθηκε ο αγώνας δεν κατάφερε να καλύψει την διάφορα από τον Γάλλο αθλητή αλλά παρέμεινε πρώτος στην κατηγορία του.
Άλλο ένα βάθρο για τον Μυτιληνιό αθλητή που τα τελευταία χρόνια έχει ξεχωρίσει για τις επιδώσεις του.

Ελεγχόμενη πίεση

Μυτιλήνη 23/4/2050
Τι καλύτερο από τη μεγάλη πίεση ελαστικών που μειώνει τις τριβές όταν κάνουμε ποδήλατο στην άσφαλτο, αλλά τι ενοχλητικό όταν μετά μπαίνεις στο απαιτητικό, βραχώδες μονοπάτι με τις ρίζες, τις ανάποδες κλίσεις και τη χαμηλή πρόσφυση! Το θέμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν μεσολαβούν εδάφη το καθένα με διαφορετικές ανάγκες πίεσης ελαστικού, μέσα στην ίδια βόλτα...
Προηγήθηκε ο ηλεκτρονικός δείκτης πίεσης ελαστικού που εξελίχτηκε σε μίνι ηλεκτρονική τρόμπα που μέσα από το κινητό ή το κοντέρ μας μπορούμε να ελέγχουμε προσθέτοντας ή αφαιρώντας πίεση. Απλή, οικονομική και μίνιμαλ η ιδέα της “Lesvos Electonics” που υπόσχεται να αυξομειώσει την πίεση του ελαστικού σας κατά 2 psi το λεπτό.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish