Γίνε συντάκτης

Items filtered by date: Τετάρτη, 25 Απρίλιος 2018

Lesvos Brevet 200km “ Όλοι μαζί για την Βρίσα”

Για άλλη μια χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει Brevet 200χλμ. Το Brevet είναι ποδηλατική διαδρομή μη υποστηριζόμενη όπου οι ποδηλάτες έχοντας μόνο όσα θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα πάνω στο ποδήλατο τους καλούνται να καλύψουν την διαδρομή των 200χλμ μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο. Νικητές είναι όλοι όσοι τερματίσουν μέσα στον χρόνο .Την διοργάνωση έχει αναλάβει ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και είναι υπό την αιγίδα του ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Τουρισμού.
Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 από την Μυτιλήνη. Πρώτο σημείο ελέγχου είναι το χωριό Βρίσα για να τιμήσουμε με τον δικό μας τρόπο τους κατοίκους του που χτυπήθηκαν τον Ιούνιο του 2017 από τον καταστροφικό σεισμό που το ισοπέδωσε. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε για Σκαλοχώρι, το φιλόξενο χωριό που αγκάλιασε τους ποδηλάτες από την πρώτη δράση που πραγματοποιήθηκε πέρυσι. Τέλος επιστρέφουμε Μυτιλήνη αφού περάσουμε από το χωριό του Steffen, την ποδηλατική Στύψη με τους χαμογελαστούς κατοίκους και τον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο που όσοι συμμετείχαν στο περσινό μας Brevet δεν θα ξεχάσουν ποτέ!
200 χιλιόμετρα μέσα στην καταπράσινη Λέσβο, 3 σημεία ελέγχου για ξεκούραση και ανεφοδιασμό και πάντα παρέα με τον Πο. Συ. Λέσβου και τον χαμογελαστό Στέφανο.
Σας περιμένουμε....
Πληροφορίες: Διαδρομή Road Book – Control times – Σημείο εκκίνησης
Τις επόμενες μέρες θα ανοίξει η ηλεκτρονική εγγραφή για τους ενδιαφερόμενους. Υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή του οι ποδηλάτες είναι υποχρεωτικό να έχουν ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ BREVET

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish