Γίνε συντάκτης

Items filtered by date: Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018

Body Geometry Fit από τον Πο. Συ. Λέσβου

Στα πλαίσια της υποστήριξης των αθλητών, των μελών αλλά και όλης της ποδηλατικής κοινότητας της Λέσβου, ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου θα φέρει στο νησί τον πιστοποιημένο Body Geometry Fit Specialist Βασίλη Κουράκο.
Λεπτομέρειες για το τι είναι το Body Geometry Fit, πότε το κάνουμε και γιατί, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.
Η όλη διαδικασία για κάθε ποδηλάτη κρατάει περίπου 4 ώρες και ο Βασίλης Κουράκος μπορεί να δει 3 άτομα την ημέρα. Θα έρθει στο νησί μας την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 έως και την Κυριακή 6 Μάιου 2018.
Η τιμή για τους αθλητές του Πο. Συ. Λέσβου είναι 100€ το άτομο, για τα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου 140€ το άτομο και για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους 160€ το άτομο. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να κάνει Body Geometry Fit και σε δεύτερο ποδήλατο, τότε η τιμή είναι στα 80€ για το δεύτερο ποδήλατο. Το Body Geometry Fit μπορεί να γίνει και σε ποδήλατο δρόμου και βουνού.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές αυστηρά μέχρι 20 Απριλίου 2018. Στην διαδικασία προηγούνται οι αθλητές του Πο. Συ. Λέσβου. Η μέρα και η ώρα θα καθοριστεί ανάλογα με την σειρά δήλωσης και η συμμετοχή είναι έγκυρη με την καταβολή προκαταβολής του 50% του ποσού.
Δήλωση συμμετοχής κάνετε στην παρακάτω φόρμα:

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish