Γίνε συντάκτης

Items filtered by date: Πέμπτη, 13 Ιούνιος 2019

Ποδηλατάδα αφιερωμένη στην Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη - Ανασκόπηση

Τετάρτη 12/6/2019
Πλατεία Σαπφούς Ώρα 19:00
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα εθελοντή αιμοδότη, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, διοργάνωσαν την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019 ποδηλατάδα με εκκίνηση από την πλατεία Σαπφούς στις 19:00 και τερματισμό στο Επιμελητήριο Λέσβου. Με αυτή την πορεία κάναμε γνωστό το μήνυμα της αιμοδοσίας και συμμετείχαμε στην αιμοδοσία.
Το μήνυμα που έστειλε η ποδηλατοπορεία είναι "Μήνυμα ζωής": Την ημέρα αυτή τιμώνται διεθνώς ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει, προσφέροντας χωρίς ανταμοιβή λίγο από τον χρόνο του και λίγο από το αίμα του.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, η Ελλάδα είναι σήμερα πρώτη χώρα σε αριθμό εθελοντών αιμοδοτών κατ’ αναλογία με τον πληθυσμό της. Η πρωτιά αυτή μας κάνει περήφανους και θέτει τον πήχη ακόμη ψηλότερα, ως την πλήρη κάλυψη των ετήσιων αιμοδοτικών αναγκών της χώρας μας. Το μόνο που μένει τώρα είναι να καταφέρουμε να μειώσουμε κι αυτές τις "ανάγκες" στον τόπο μας!
Κάνει πετάλι ο σύλλογος ο ποδηλατικός...... και γεμίζει της αιμοδοσίας ο ασκός.
Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Απονομές μεταλλίων Brevet 2019 "Ελιά και Πεύκο"

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στις 20:30 στο ξενοδοχείο Elysion θα παραβρεθούν οι αθλητές για την παραλαβή των μεταλλίων του Brevet "Ελιά και Πεύκο" 200ων χιλιομέτρων που έγινε στη Λέσβο στις 25/5/2019. Όσοι συμμετέχοντες επέλεξαν να πάρουν μετάλλιο, μπορούν να παραβρεθούν για να το παραλάβουν από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου το βράδυ της Τετάρτης στο "Elysion". Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους εκεί.
Για τους φίλους εκτός Λέσβου, οι κάρτες και τα μετάλλια έχουν σταλεί ταχυδρομικώς.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish