Μικρές Αγγελίες

Items filtered by date: Τρίτη, 17 Απρίλιος 2018

3rd Lesvos Enduro MTB – Φωτο: Ευανθία Κοντού

Για μια ακόμη φορά η Ευανθία δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφίσει τους ποδηλάτες που συμμετείχαν στον 3ο Lesvos Enduro MTB που πραγματοποιήθηκε στην Αγιάσο στις 14 & 15 Απριλίου 2018. Ευχαριστούμε!!!!

Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής ΜΤΒ XCO

Με μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση, ο Μυτιληνιός ποδηλάτης Νίκος Τελωνιάτης που φέτος τρέχει με την φανέλα του Παναθηναϊκού, συνέβαλε στην κατάκτηση της 3ης θέσης του βάθρου στην σκυταλοδρομία στο Τοπικό Πρωτάθλημα Αττικής ΜΤΒ XCO που πραγματοποιήθηκε στο Οχυρό Ραφήνας την Κυριακή 15 Απριλίου 2018. Αργότερα το μεσημέρι και αγωνιζόμενος στην κατηγορία του, κατάφερε να κερδίσει την 4η θέση παρόλο το πρόβλημα που αντιμετώπισε στις αλλαγές των ταχυτήτων στο ποδήλατό του.

Brevet 400km Γύρος Κορινθιακού

Ένα ακόμα 400αρι προστέθηκε στα Brevet που έχει επιλέξει ο Steffen Streich για την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου Northcape – Tarifa τον Ιούνιο του 2018.
Την Παρασκευή, 13 Απριλίου2018, σειρά είχαν τα 400 χλμ του Γύρου Κορινθιακού όπου με σύμμαχο τον καλό καιρό, κατάφερε με χρόνο 16 ώρες και 38 λεπτά να τερματίσει πρώτος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο συναθλητή του ο οποίος τερμάτισε μετά από σχεδόν 3 ώρες.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish