Μικρές Αγγελίες

Items filtered by date: Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018

Ο Γιάννης Ντίνος στο Brevet "By Night"

Στις 30/6 /2018 έγινε το Νυχτερινό Βrevet "By Night" 200χλμ που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α. Το πρώτο εξ ολοκλήρου νυχτερινό Brevet , που ξεκινάει και τερματίζει στις Αχαρνές (Μενίδι), κεντρική πλατεία Αγ.Βλασίου.
Το ενδιαφέρον μας από τη Λέσβο στον αθλητή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Γιάννη Ντίνο ο οποίος τίμησε τη φανέλα του συλλόγου και με το παραπάνω, καθώς συμμετείχε επιτυχώς στο νυχτερινό Brevet. Μαζί με άλλους 3 ο Γιάννης ήταν στο πρώτο γκρουπ που τερμάτισε μετά από 7 ώρες και 5 λεπτά τα απαιτητικά 200 νυχτερινά χλμ τα οποία μάλιστα είχαν και 1.800μ. θετικά υψομετρικά.
Το Σάββατο 30 Ιουνίου δόθηκε η εκκίνηση από την Πλατεία Αχαρνών στις 20:00 με τη συμμετοχή περίπου 90 αθλητών. Μετά από μερικά χιλιόμετρα κίνησης μέσα στο αστικό τοπίο, άρχισαν να αφήνουν πίσω τα φώτα της πόλης και να κινούνται στους σκοτεινούς πευκόφυτους λόφους με οδηγό το GPS και τα φώτα του ποδηλάτου μόνο. Η διαδρομή από Μαλακάσα, Σχηματάρι έως τη Χαλκίδα ήταν ευχάριστη, με καλό και δροσερό καιρό, αλλά το σκοτάδι δεν επέτρεπε πολύ μεγάλες ταχύτητες , ιδιαίτερα στα κατηφορικά κομμάτια. Στη συνέχεια διέσχισαν τη φωτισμένη υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, πέρασαν μέσα από την πόλη και κατευθύνθηκαν προς τη Βόρεια Εύβοια και το χωριό Πολιτικά όπου μετά από 98χλμ τους περίμενε το πρώτο κοντρόλ της διαδρομής. Το τμήμα του Brevet από Ν. Αρτάκη έως Ψαχνά ήταν το πιο δύσκολο και αυτό που απαιτούσε μεγάλη προσοχή λόγω της πολύ κακής ποιότητας της ασφάλτου με πολλές, επικίνδυνες και μεγάλες λακκούβες. Η επιστροφή στο σημείο εκκίνησης από την ίδια περίπου διαδρομή, χωρίς απρόοπτα και με ένα ενδιάμεσο κοντρόλ στα 139χλμ. Τερματισμός στην Πλατεία Αχαρνών 1 Ιουλίου στις 3:05 με το πρώτο γκρουπ τεσσάρων αθλητών σε 7 ώρες και 5 λεπτά για τα 200χλμ. Ο ΠΟ. ΣΥ. Λέσβου έκανε αισθητή την παρουσία του, σε μια άρτια οργανωμένη και στελεχωμένη από τους ανθρώπους της ΠΕΠΑ διοργάνωση.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish