Μικρές Αγγελίες

Items filtered by date: Δευτέρα, 21 Ιανουάριος 2019

2ος Ποδηλατίκος Μαραθώνιος Γέρας - Ανασκόπηση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα 20 Ιανουαρίου 2019 ο 2ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας. Μια διοργάνωση που στήθηκε με πολύ αγάπη από όλα τα χωριά της Γέρας και έδειξαν ότι με την συλλογικότητα τα πάντα είναι δυνατά!
Η Γέρα είναι σίγουρα μέσα στο ποδηλατικό Καλεντάρι της Λέσβου και αυτό το απόδειξαν τα τόσα γελαστά πρόσωπα που λασπωμένα τερμάτισαν τον αγώνα και δεν σταμάτησαν να μιλάνε για το εκπληκτικό τοπίο της περιοχής, τους εθελοντές που βρισκόταν σε διάφορα σημεία της διαδρομής αλλά και για όλα αυτά τα εδέσματα που με πολύ μεράκι και όρεξη ετοίμασαν και σέρβιραν στον τερματισμό σε όλους!
Σίγουρο είναι επίσης ότι κάποιος σήμερα κοίταζε από ψηλά και τα κανόνισε με τον καιρό! Σίγουρα τα είχε κουβεντιάσει με τον Μάριο, αλλά άμα τον είδε στο πιο ψηλό σκαλί μάλλον χάρηκε τόσο που δάκρυσε.
Ο 2ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας είναι πολλά δεν είναι μόνο ένας αγώνας, αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να τον ζήσεις......... τα λέμε στον επόμενο!
Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Παττέ καθώς και τους αθλητές που ήρθαν και έδωσαν άλλο χρώμα στην διοργάνωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου Ποδηλατικού Μαραθώνιου Γέρας

Το μυστικό της Λεσβιακής οικονομίας

Μυτιλήνη 21/1/2050
Εκτός από τη ”μεγάλη” Amali Bikes στο χώρο της κατασκευής ποδηλάτου στη Λέσβο, υπάρχουν και αρκετές μικρές βιομηχανίες. Δεν πρόκειται για μεγάλα ονόματα και οι περισσότεροι, πιθανότατα, δεν τις έχετε ακούσει ποτέ. Δεν έχουν κάποια ιστορία που μετράει πολλά χρόνια, αλλά ο τρόπος που αναπτύχθηκαν, μέσα σε ένα τόσο αρνητικό κλίμα για την Ελλάδα, δείχνει πως ένας επιχειρηματίας με όνειρο, σχέδια υπομονή και επιμονή μπορεί να πετύχει πολλά.
Μικρές εταιρείες αλλά προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και κορυφαία υλικά που σου προσφέρει η Ελληνική αγορά. Χρειάζονται πολλή και καλή δουλειά κι ευτυχώς η Ελλάδα διαθέτει αυτήν την στιγμή τα μυαλά (που δεν φεύγουν πια στο εξωτερικό) για κάτι τέτοιο. Νεαρούς επιστήμονες που λατρεύουν τον τόπο τους και ξέρουν πώς να μετατρέψουν μια μικρή παραγωγή σε σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Ξέρουν πώς να σώσουν όχι μόνο τον εαυτό τους αλλά και τον τόπο τους.
Σαν ένα από τα κυριότερα συστατικά αυτής της επιτυχίας νομίζουμε είναι η (επιτέλους) στροφή των Ελλήνων στην κατανάλωση Ελληνικών προϊόντων!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish