Μικρές Αγγελίες

Items filtered by date: Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019

Κοπή πίτας Πο. Συ. Λέσβου 2019

Πιστοί στο ραντεβού μας κάθε χρόνο συγκεντρωθήκαμε και φέτος στις 23/1/2019 και ώρα 19:30 στο Cafe Fisheye να γιορτάσουμε την έναρξη της ποδηλατικής χρονιάς 2019 και να κόψουμε την Βασιλόπιτα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου παρουσία πολλών φίλων του ποδηλάτου.
Την εκδήλωση του Συλλόγου, μας τίμησε φέτος με την παρουσία της η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κυρία Χριστιάνα Καλογήρου με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Τουρισμού και Πολιτισμού κυρία Αγγελική Σαραντινού και τον ειδικό σύμβουλο του Δήμου Λέσβου κύριο Δημήτρη Παραδέλλη. Μετά από σύντομη ομιλία της κας Καλογήρου, όπου μας ευχήθηκε καλή χρονιά και δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου και το 2019, συνέχισαν οι κ. Παραδέλλης με ευχές για τη νέα χρονιά και ο Πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου κος Λασκαρίδης Ιγνάτης, ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στους στόχους του Συλλόγου για το 2019.
Ακολούθησε η κοπή της πίτας και η κλήρωση δώρων που φέτος ήταν περισσότερα και πλουσιότερα από ποτέ, χαρίζοντας σε 30 τυχερούς αναμνηστικά για να θυμούνται την υπέροχη βραδιά.
Μαζί μας και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Λέσβου-Hellenic Rescue Team Branch Lesvos που στέκεται πάντα στο πλευρό μας σε κάθε αγώνα και εκδήλωση και οφείλουμε να την ευχαριστήσουμε γι ακόμη μια φορά.
Να ευχαριστήσουμε το Cafe "Fisheye" για την παραχώρηση του ζεστού και φιλόξενου χώρου της εκδήλωσής μας και το Ζαχαροπλαστείο "Πανταζής" για την ευγενική προσφορά της γευστικότατης Βασιλόπιτας.
Μετά από 3 ώρες και πολύ ποδηλατική συζήτηση με ιδέες και σχέδια για ένα ακόμη πιο ποδηλατικό 2019 έκλεισε ευχάριστα η βραδιά.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες, ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ στη σελίδα του "Lesvos MTB" στο Facebook.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish