Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Πέμπτη, 24 Αύγουστος 2017

Ποδηλατικοί αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας 2017

Στις 26 και 27 Αυγούστου στην μαγευτική περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας θα πραγματοποιηθεί ένας από τους πολυπληθέστερους σε συμμετοχές αγώνας ποδηλασίας. Ένα διήμερο με κούρσα και ορεινή ποδηλασία για κάθε ποδηλάτη.
Η ομάδα του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου κάνει το ντεμπούτο της στις εκτός έδρας εμφανίσεις με συμμετοχή 3 αθλητών. Τελωνιάτης και Σκορδομπέκης θα αγωνιστούν στην κατηγορία των εφήβων και ο Μπουντάκης στους βετεράνους. Την ομάδα θα συνοδεύει ο Γ.Γ. του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Π. Σαμαράς, ο οποίος θα αγωνιστεί και αυτός με τους βετεράνους μιας και ο αγώνας είναι open.
Από μέρους του ποδηλατικού συλλόγου καλύφθηκαν εξολοκλήρου τα έξοδα του αυτοκινήτου που θα μεταφέρει τους αθλητές και εξασφαλίστηκε χορηγία των εισιτηρίων από την εταιρεία Blue Star Ferries την οποία και ευχαριστούμε μιας και έχει ανταποκριθεί θετικά σε κάθε αίτημά μας. Η αναχώρηση της αποστολής θα γίνει την Παρασκευή 25 Αυγούστου.
Ευχόμαστε ένα καλό ξεκίνημα στην ομάδα για τις εκτός έδρας συμμετοχές και μια καλή θέση σε όλους τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν το νησί μας.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish