Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Σάββατο, 07 Ιούλιος 2018

Ευχαριστήρια επιστολή Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας προς Πο. Συ. Λέσβου

Έχουν περάσει δυο εβδομάδες από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών & Γυναικών Elite 2018 που διοργανώθηκε στη Λέσβο και ακόμα όλοι μιλάμε για αυτό. Η χαρά άλλα και η ευχαρίστηση για την διεξαγωγή του στον τόπο μας ήταν μεγάλη και ο τρόπος που εξελίχθηκε η διοργάνωση μας έκανε να είμαστε πραγματικά περήφανοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων αυτών που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία.
Τις επόμενες μέρες της διοργάνωσης δεν ακολούθησε η κούραση, που όλοι περιμέναμε, αλλά παρέμεινε το χαμόγελο της ικανοποίησης το οποίο μεγάλωνε και μεγαλώνει ακόμα όποτε διαβάζουμε ή ακούμε τα καλύτερα λόγια από όλους. Φυσικά και εμείς από την πλευρά μας, οι ποδηλάτες, μονό τα καλύτερα λόγια έχουμε να πούμε για όλους όσους βοήθησαν και δεν αναφέρομαι μόνο σε εθελοντές και φορείς αλλά ακόμα και στους ιδιώτες που ανάλαβαν κάποιο κομμάτι της διοργάνωσης επί πληρωμή, ακόμα και αυτοί εκτός από επαγγελματισμό έδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάλαβαν ότι όλα γίνονται για τα παιδιά μας και για τον τόπο μας.
Θα κλείσω το άρθρο παραπέμποντας σας να διαβάσετε την ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε η ΕΟΠ προς τον Πο. Συ. Λέσβου και να αναλογιστείτε πόσο δύσκολο θεωρούσαμε ότι είναι ένα Πανελλήνιο και τελικά με συνεργασία και ομόνοια τι είμαστε ικανοί να πραγματοποιήσουμε.......
Με εκτίμηση
Λασκαρίδης Ιγνάτης


Διαβάστε ΕΔΩ την ευχαριστήρια επιστολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας προς τον Πο. Συ. Λέσβου και το πλήρες άρθρο της ΕΟΠ για την όλη  διοργάνωση. 

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish