Ποδήλατα Βουνού

Items filtered by date: Παρασκευή, 16 Ιούλιος 2021

Oxygen Summer Camp - Ποδηλασία!!!

Μυτιλήνη 15/7/2021
Το Oxygen Summer Camp την περασμένη Πέμπτη 15 Ιουλίου για πρώτη φορά κάλεσε όλα τα παιδάκια του καλοκαιρινού camp στα Τσαμάκια να φέρουν το ποδήλατό τους. Η μέρα περιλάμβανε ασφαλές πετάλι για το νεαρό της ηλικίας των μαθητών στον νεοσύστατο ποδηλατόδρομο της πόλης μας αλλά και μαθήματα ασφαλούς οδήγησης στο δροσερό περιβάλλον μέσα στη σκιά του άλσους Τσαμάκια από έμπειρα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Εκεί βρίσκονταν ο Πρόεδρος του Πο. Συ. Λέσβου Ιγνάτης Λασκαρίδης αλλά και ο διακεκριμένος αθλητής ορεινής ποδηλασίας αγώνων enduro Παναγιώτης Γιαννούλης. Αφού τα μικρά παιδιά ηλικίας 5-9 ετών έμαθαν για την σωστή προετοιμασία του αναβάτη και του ποδηλάτου, ολοκλήρωσαν το θεωρητικό μέρος με την ασφάλεια, τη σωστή χρήση του κράνους, και εξοπλισμού ασφαλείας. συνέχεια είχε το παιχνίδι. Και μιλάμε για πολύ παιχνίδι με τα ποδήλατά τους φυσικά. Η ανταπόκριση γονιών και παιδιών σ' αυτή την εκδήλωση ήταν εντυπωσιακή. Τα Τσαμάκια γέμισαν παιδιά, ποδήλατα και χαρούμενες φωνούλες! Πλήθος παιδιών έλαβαν μέρος σ' αυτή την πρώτη ποδηλατική δραστηριότητα του Oxygen Summer Camp. Παιδιά, γονείς, διοργανωτές αλλά και εκπαιδευτές εντυπωσιάστηκαν θετικά από τη μέρα. Νέες εμπειρίες, νέες δραστηριότητες, στον ολοκαίνουριο ποδηλατόδρομο !!! Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου έφερε φρέσκο αέρα και πολύ θετική ενέργεια... και έχουμε συνέχεια.
Το Oxygen Summer Camp κέντρο δημιουργικής απασχόλησης, καθιέρωσε την Πέμπτη σαν μέρα ποδηλάτου και θα είναι Τσαμάκια όλο το καλοκαίρι
 με τη βοήθεια των ειδικών του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ευχαριστεί το Oxygen Academy και την Φωτεινή Χατζηιωαννίδου η οποία είναι και αθλήτρια του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας έδωσε να μοιραστούμε την αγάπη μας για το ποδήλατο με τα παιδιά, με το μέλλον του τόπου να μεταδώσουμε αλλά και να μοιραστούμε την αγάπη μας για το ποδήλατο.
Oxygen Academy 2251026970
www.oxygenacademy.gr

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish