Ποδήλατα Δρόμου

Items filtered by date: Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019

Σύλλογος Πεζών Λέσβου

Μυτιλήνη 2/12/2050

Επιτέλους οι πεζοί ξεσηκώνονται. Ο γίγαντας ξύπνησε. Στην πόλη των 30.000 κατοίκων δεν γίνεται να επικρατούν 7.000 κομμάτια μέταλλο. (Αυτοκίνητα)
Οι πεζοί ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον "Σύλλογο Πεζών Λέσβου" και διεκδικούν δυναμικά. Ο Ποδηλατικός Σύλλογος στο πλευρό τους.
Διεκδικούν πεζόδρομους, ελεύθερα πεζοδρόμια, ελεύθερες ράμπες, ποδηλατόδρομο και κλείσιμο του ιστορικού κέντρου της Μυτιλήνης σε κάθε μορφή βενζινοκίνητου τροχοφόρου. Οι επισκέπτες του κέντρου ενδέχεται να παρατηρήσουν κάτι νέο στα επόμενα χρόνια: Περισσότερους πεζούς, περισσότερα ποδήλατα και λιγότερα αυτοκίνητα.
Νωρίτερα φέτος, η τοπική ηγεσία στα πλαίσια αποθάρρυνσης της χρήσης του αυτοκινήτου μέσα στην πόλη, ανακοίνωσε σχέδια για μείωση του αριθμού σταθμευμένων αυτοκινήτων στο ιστορικό κέντρο για περίπου 150 θέσεις. Ως νέο, οι επισκέπτες και οι ντόπιοι, μπορούν πλέον να θαυμάσουν περισσότερο τα παραδοσιακά κτήρια της προκυμαίας, τη γέφυρα της Μυτιλήνης και την γενική αρχιτεκτονική του κέντρου με λιγότερα οχήματα να εμποδίζουν την θέα, με ησυχία, ασφάλεια και την ξενοιασιά να περπατάς άφοβα.. Η πόλη "είναι δική σας και πάλι", λέει ο νέος Δήμαρχος στους πολίτες της πόλης μας.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish