Ποδήλατα Δρόμου

Items filtered by date: Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019

Παγκόσμια Ημέρα Βουνού 2019 - Ανασκόπηση

Ο καιρός μας έκανε την χάρη και καταφέραμε να γιορτάσουμε σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2019 την μέρα Βουνού στο αγαπημένο μας εκκλησάκι της Παναγιάς στην Αμαλή.
Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν στις 10:30πμ από τους πρόποδες της Αμαλής και έφτασαν μετά από μια ώρα περίπου στο εκκλησάκι της Παναγίας όπου εκεί τους περίμενε ζεστό τσάι του βουνού. Στις 12:00 περίπου και αφού συγκεντρώθηκαν και οι μικροί μας φίλοι ξεκίνησαν οι δράσεις που είχαν προετοιμάσει τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Πραγματοποιήθηκαν παιχνίδια ισορροπίας και ασφαλούς οδήγησης για τους μικρούς μας φίλους όπου στην συνέχεια οδήγησαν στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. Τα μεγαλύτερα παιδιά μαζί με έμπειρους αναβάτες είδαν την σωστή στάση σώματος, φρενάρισμα, στροφές και οδήγηση σε μονοπάτι. Η εκδήλωση έκλεισε με κλήρωση παιδικών κρανών στους μικρούς μας φίλους.
Να ευχαριστήσουμε θερμά την Αστερίας - Starfish Foundation για την παραχώρηση των ποδηλατικών κρανών, την Πασχαλίδης Στυλιανός και ΣΙΑ ΟΕ για την εστία υγραερίου και το εστιατόριο Αβέρωφ για τη χύτρα.

Περισσότερε φωτογραφίες

Mega Olympos Enduro Avalanche

Μυτιλήνη 9/12/2050

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου θα διοργανωθεί ο μεγαλύτερος αγώνας enduro που έχει γίνει ποτέ στη Λέσβο. Από την κορυφή του Ολύμπου θα ξεκινήσουν μαζικά όλοι οι αγωνιζόμενοι και μέσα από μια τεράστια διαδρομή περίπου μιας ώρας μέσα από δύσβατα και απαιτητικά μονοπάτια του Ολύμπου θα τερματίσουν στη Γέρα. Από τις χιονισμένες πλαγιές του ψηλότερου βουνού της Λέσβου και μια κάθοδο σχεδόν 1.000 μέτρων θα ολοκληρώσουν τη mega-ειδική στο επίπεδο της θάλασσας. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου στα εορταστικά πλαίσια της 36ης χρονιάς του Enduro αγώνα που γίνεται κάθε χρόνο στο νησί.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish