Ποδήλατα Δρόμου

Items filtered by date: Τετάρτη, 24 Απρίλιος 2019

Δράσεις συνεργασίας για την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας της Λέσβου μέσω της ανάδειξης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς

Στο Κέντρο Πληροφόρησης Μυτιλήνης παραβρέθηκαν σήμερα 24 Μαΐου 2019 ο πρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του Πο. Συ. Λέσβου για να παρακολουθήσουν την ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Δράσεις συνεργασίας για την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας της Λέσβου μέσω της ανάδειξης της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς» που διοργάνωσε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στα πλαίσια του Έργου RURITAGE.
Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του καθηγητή Νικόλαου Ζούρου, ακολούθησε συζήτηση με όλους τους φορείς της αυτοδιοίκησης, του Επιμελητηρίου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, της Εφορίας Αρχαιοτήτων και πολλών εκπροσώπων συλλόγων και επιχειρήσεων με σκοπό την συνέχιση και ενδυνάμωση των μεταξύ μας συνεργασιών.
Η συνάντηση έδωσε την ευκαιρία δημιουργίας νέων γνωριμιών και συζήτηση νέων δράσεων που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

200km Lesvos Brevet 2019 “Ελιά & Πεύκο” - Εγγραφή

Για άλλη μια χρονιά ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου διοργανώνει Brevet 200χλμ “Ελιά & Πεύκο”. Το Brevet είναι ποδηλατική διαδρομή μη υποστηριζόμενη όπου οι ποδηλάτες έχοντας μόνο όσα θεωρούν οι ίδιοι απαραίτητα πάνω στο ποδήλατο τους καλούνται να καλύψουν την διαδρομή των 200χλμ μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο. Νικητές είναι όλοι όσοι τερματίσουν μέσα στον χρόνο.
Από φέτος το Brevet θα πραγματοποιείτε με την υποστήριξη του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και στόχος μας είναι η γνωριμία, με μέσο το ποδήλατο, όλου του μοναδικού πλούτου γεωλογικών μνημείων και τοπίων φυσικού κάλους, περιοχών οικολογικού ενδιαφέροντος και πολιτιστικών μνημείων, τα οποία συνέβαλαν στην αναγνώριση της Λέσβου ως Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO / UNESCO Global Geopark.
200 χιλιόμετρα μέσα στην καταπράσινη Λέσβο,
200 χιλιόμετρα μέσα στο Γεωπάρκο της Λέσβου,
200 χιλιόμετρα από το χθες έως το σήμερα.
Σας περιμένουμε....

Πληροφορίες: ΔιαδρομήRoad BookControl timesΣημείο εκκίνησης
Παρακάτω θα βρείτε την ηλεκτρονική εγγραφή για τους ενδιαφερόμενους. Υπενθυμίζουμε ότι για την συμμετοχή του οι ποδηλάτες είναι υποχρεωτικό να έχουν ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΤΡΩΟΥ BREVET
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ BREVET

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish