Ποδήλατα Δρόμου

Items filtered by date: Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020

WORLD LESVOSMTB WEEK

Μυτιλήνη 27/1/2050
Η παγκόσμια εβδομάδα Lesvos MTB επιστρέφει για το 2050! Κάθε χρόνο, ο παγκόσμιος θεσμός του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με συμμετοχές απ' όλο τον κόσμο συγκεντρώνει χιλιάδες ενθουσιώδεις φίλους της ορεινής ποδηλασίας για να απολαύσουν τα μοναδικά επίσημα ποδηλατικά μονοπάτια όλων των επιπέδων που δημιούργησε, εξέλιξε και συντηρεί 40 χρόνια ο τοπικός υπερδραστήριος σύλλογος, σε ολόκληρο το νησί.
Είναι μια παγκόσμια γιορτή, για τους φίλους όλων των ειδών της ορεινής ποδηλασίας που καταφθάνουν από όλον τον πλανήτη για τη ετήσια γιορτή των ποδηλατικών μονοπατιών της Λέσβου. Μετά από μια πετυχημένη διοργάνωση το 2049, το WLMTBW 2050 έχει ήδη ανακοινωθεί για τις 12-19 Φεβρουαρίου του 2050 στην ευρύτερη περιοχή της Αμαλής. Το WLMTBW2050 είναι η μεγαλύτερη ποδηλατική εκδήλωση στην Ευρώπη που αφορά τον εναλλακτικό ποδηλατικό τουρισμό και συγκεντρώνει χιλιάδες τουρίστες που έρχονται κάθε χρόνο εκτός τουριστικής περιόδου στο νησί, κατακλύζοντας όλα τα ξενοδοχεία.
Το WLMTBW2050 LESVOS είναι η παγκόσμια εβδομάδα ΜΤΒ του 2050, για όλους τους φίλους της ποδηλασίας βουνού. Μια ευκαιρία να συναντηθούμε με τα μέλη των διαφόρων διεθνών συλλόγων, ένας τρόπος να είμαστε όλοι μαζί στο παγκόσμιο World Lesvos MTB Week από τις 12 έως τις 19 Φεβρουαρίου 2050, πού αλλού; Στη Λέσβο.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish