Logo
Print this page

Προπονητήριο 2050

Προπονητήριο 2050
Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 1/2/2050
Η “Lesvos Electronics” παρουσιάζει το νέο τρόπο να προπονηθείς ... σπίτι.
Οι καινοτομίες που εισάγει το νέο προπονητήριο είναι πολλές. Η καινούρια εφαρμογή “L.E. Tracker” δουλεύει σε όλα τα κινητά τηλέφωνα. Η Lesvos Electronics κατασκεύασε και διαθέτει και τη συσκευή “L.E. Cyclometer”, ένα ταχύμετρο ποδηλάτου που καταγράφει όλα τα απαιτούμενα δεδομένα, διαδρομή, χιλιόμετρα, στιγμιαία, μέγιστη και μέση ταχύτητα, υψόμετρο, θερμίδες, καρδιακούς παλμούς, ρυθμό περιστροφής, θερμοκρασία ατμόσφαιρας και ταχύτητα ανέμου... Κερασάκι στην τούρτα η ενσωματωμένη κάμερα που γράφει και τη διαδρομή με καταγραφή ήχου 5.1!
Πως εφαρμόζονται όλα αυτά σπίτι μας; Συνδέουμε το “L.E. Cyclometer” στο προπονητήριο κι αυτό προσομοιώνει ανηφόρες, ευθείες, αυξομειώνοντας την αντίσταση του μοτέρ και προβάλει στην συνδεδεμένη με το προπονητήριο οθόνη τη διαδρομή. Ακόμη, επιπλέον έξοδοι είναι έτοιμοι να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι όντως είμαστε εκεί έξω... Η σύνδεση με τον ανεμιστήρα πρώτα, θα σας δροσίσει και με την αυξομειούμενη ένταση θα σας κάνει να θυμηθείτε αυτόν τον αντίθετο αέρα που βρήκατε στη βόλτα, ενώ η wi fi σύνδεση με το κλιματιστικό του σπιτιού σας θα σας κάνει να θυμηθείτε και την αφόρητη ζέστη που είχατε βρει σ’ αυτή την ατέλειωτη ανηφόρα τότε... ή και το πολικό ψύχος που μια άλλη φορά είχατε συναντήσει. Να μη ξεχάσουμε τέλος την σύνδεση με τον ενισχυτή του home cinema για αναπαραγωγή 5κάναλου ήχου, συν κραδασμών μέσω του sub-woofer.
Η εφαρμογή “L.E. Tracker” σας επιτρέπει ακόμα να εισάγετε στο προπονητήριο βόλτες φίλων ή άλλων χρηστών της ίδιας εφαρμογής και να πάτε βόλτα μαζί τους ακόμα και ταυτόχρονα από... το σαλόνι του σπιτιού σας.

Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.