Logo
Print this page

​​Βράβευση Βετεράνων Ποδηλασίας

​​Βράβευση Βετεράνων Ποδηλασίας
Rate this item
(1 Vote)

Μυτιλήνη 22/1/2050

Σε μια συγκινητική τελετή έκπληξη βραβεύθηκαν οι βετεράνοι που ξεκίνησαν την ποδηλασία στις αρχές του αιώνα στη Λέσβο. Η τελετή έλαβε μέρος στα πλαίσια της 35ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου που πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων του Πο.Συ.Λε. Μετά τους προγραμματισμένους βάση καταστατικού ισολογισμούς, απολογισμούς, προϋπολογισμούς, έσοδα και έξοδα, οι παλαίμαχοι ποδηλάτες αλλά και πρωτοπόροι του Πο.Συ.Λε, το πρώτο 7μελές του Διοικητικού Συμβουλίου, η πρώτη Εφορευτική και η Εξελεγκτική Επιτροπή, πήραν ένας ένας το λόγο και αφηγήθηκαν καθένας μια ιστορία από τα "παλιά" ποδηλατικά χρόνια της Λέσβου, μαγεύοντας κοινό, αλλά και θεατές που παρακολουθούσαν την εκδήλωση από την τηλεόραση ζωντανά. Για πολλούς από το κοινό ήταν δύσκολο να πιστέψουν οτι οι υπερήλικες που είχαν μπροστά τους στη σκηνή, έκαναν κάποτε ... enduro mtb!!!

Ο ​πρώτος πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου ​κ. Λασκαρίδης φανερά εντυπωσιασμένος από την έκπληξη που του επιφύλαξαν, απήγγειλε συγκινητικό λόγο για την ποδηλατική ιστορία της Λέσβου καθώς και για τα πρώτα δύσκολα χρόνια του νεοσύστατου τότε μικρού συλλόγου. Σύσσωμη η 11η Διοίκηση του Πο.Συ.Λε του παρέδωσε τιμητικά το "Χρυσό Πετάλι", την υπέρτατη διάκριση που προσφέρει ο Πο.Συ.Λε. σε ανθρώπους που πρόσφεραν τα μέγιστα στο ποδήλατο τους και στον τόπο τους.
Το κοινό καταχειροκρότησε όλους τους βετεράνους ποδηλάτες οι οποίοι φανερά συγκινημένοι, με κόπο κατέβηκαν από τη σκηνή​.​ ​Μ​ ' αυτό το κλίμα ​και ​ μη υπάρχοντος κι άλλου θέματος λύθηκε η ιστορική 35η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου του 2050.​

Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.