Logo
Print this page

Δρόμοι γεμάτοι ζωή

Δρόμοι γεμάτοι ζωή
Rate this item
(0 votes)

Μυτιλήνη 8/2/2050

Στη Μυτιλήνη του 2050 δεν θα δεις σε κανένα δρόμο, σταθμευμένο αυτοκίνητο. Τα μέτρα ενίσχυσης της βιώσιμης κινητικότητας, έκαναν τους κατοίκους της Μυτιλήνης να επιλέγουν το περπάτημα, τα ΜΜΜ και το ποδήλατο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Ακόμα όμως και οι ελάχιστοι πλέον εναπομείναντες της αυτοκίνησης δεν έμειναν ανικανοποίητοι. Αμέτρητοι, τεράστιοι υπόγειοι χώροι στάθμευσης φροντίζουν να κρατάνε τους δρόμους ζωντανούς, καθαρούς, υγιείς και γεμάτους πεζούς. Μέσα από το πρόγραμμα “Στάθμευσε το Ποδήλατό σου”, o Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου ανακοινώνει το πρώτο δίκτυο υπόγειων χώρων στάθμευσης ποδηλάτων στη Μυτιλήνη!
Πρόκειται για υπάρχοντες χώρους στάθμευσης, οι οποίοι πλέον δέχονται και ποδήλατα, μέσα από μια ιδιαίτερα απλή και προσιτή υπηρεσία.
Ο ενδιαφερόμενος μόνο με την κάρτα μέλους του Πο.Συ.Λε. μπορεί να αφήσει το ποδήλατό του σε οποιονδήποτε από τους σταθμούς 24ωρης λειτουργίας του δικτύου, για όσες ώρες θέλει! Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, δέχονται πλέον και ποδήλατα, με μοναδική υποχρέωση των ιδιοκτητών τους, να έχουν μαζί τους τη δική τους κλειδαριά!

Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.