Μυτιλήνη 2050

Items filtered by date: Κυριακή, 16 Ιούλιος 2017

1ος Ο Παναγιώτης Μπιτάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cross Triathlon

Με απίστευτους χρόνους, αγωνιζόμενος ανάμεσα σε 19χρονους αθλητές, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην κατηγορία εφήβων ο Παναγιώτης Μπιτάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cross Triathlon που πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Ιουλίου στο Λουτράκι. Ανάμεσα σε μεγάλα ονόματα αγωνίστηκε αποδίδοντας στο 100% και κατάπληξε τους πάντες στις επιδόσεις σε ποδηλασία και κολύμβηση και με ένα καλό χρόνο στο τρέξιμο κατάφερε να κερδίσει με διαφορά την πρώτη θέση.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου συγχαίρει το ανερχόμενο αστέρι της Λέσβου αλλά και τους γονείς του, Περικλή και Ιωάννα, που είναι δίπλα του και δεσμεύεται στο να βάλει πρώτη προτεραιότητα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά την στήριξη των αθλητών του σωματείου.

Ο Δημήτρης Αντωνιάδης Βαλκανιονίκης ΜΤΒ

Ολοκληρώθηκε χθες 15/7/2017 στη Ναύπακτο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα mtb όπου ο Δημήτρης Αντωνιάδης (ΠΣ Κρόνος Νίκαιας) στέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Βαλκανιονίκης MTB XCO στην κατηγορία Ανδρών, επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά τον περσινό θρίαμβο του Μαυροβουνίου, σε μια γνώριμη διαδρομή XCO όπου πέρσι είχε στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας, με χρόνο 1.44΄31΄΄ ενώ άφησε πίσω του κάθε αντίπαλο με διαφορά +5΄. (Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ελληνικής αποστολής ανδρών κάτω)
Ατυχία για τον Δημήτρη Αλεξίου από τη Λέσβο. Μια σπασμένη πίσω ζάντα μετά από άλμα, τον ανάγκασε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του , ενώ βρισκόταν εντός 10άδας (παρότι στη σειρά εκκίνησης ξεκίνησε τελευταίος) και με ένα καταιγιστικό ρυθμό που τον έκανε να ανεβαίνει συνέχεια θέσεις.
Στην κατηγορία Γυναικών την πρώτη θέση πήρε η TANOVIC Lejla από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη, ενώ η εκπληκτική Ελληνίδα FASOI Varvara ανέβηκε στο 2ο σκαλί του βάθρου και η Danae Stroubouli τερμάτισε 4η.
Στους εφήβους την πρώτη θέση πήρε ο Κύπριος PROCOPIDES Petros, με πρώτο Έλληνα τον TSORTOUKTSIDIS Ilias, ενώ την 4η θέση κατέκτησε ο ZIAKAS Vasileios. Ο VLACHAKIS Dimitrios τερμάτισε στην 8 θέση ενώ 2 θέσεις πίσω του ολοκλήρωσε τον αγώνα και ο MARAGKOS Nikolaos.
Στην κατηγορία Women Junior πρωταθλήτρια στέφθηκε η Ρουμάνα BERECZKI Eszter με την TATLI Dimitra και ADAM Alexandra να εκπροσωπούν την Ελλάδα στις επόμενες 2 θέσεις του βάθρου.

Αναλυτικά αποτελέσματα Ελληνικής Αποστολής Ανδρών.

1 ANTONIADIS Dimitrios
4 MOLLA AMET ALI OUGLOU Charoun
6 KONSTANTINIDIS Konstantinos
7 SYRIGOS Orfeas
13 PETRIDIS Theodoros
15 TSOPOUROGLOU Vasilios
16 VASILIS Kouprizas
18 PARRAS Panagiotis
23 FLARIOTIS Georgios
24 PAPAPOSTOLOU Anastasios
KARAGIANNIS Hlias DNF
ALEXIOU Dimitrios DNF

Αποτελέσματα:
http://www.uci.ch/mountain-bike/results/

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish