Μυτιλήνη 2050

Items filtered by date: Τρίτη, 30 Ιανουάριος 2018

Πωλείται Cube Ltd se 2015

Πωλείται Cube Ltd se 2015 Μέγεθος medium. Έχει καινούργια κασέτα και αλυσίδα. Σε πολύ καλή κατάσταση.
Τιμή: 550€   Επικοινωνία: 6976006715, Παντελής

Ανασκόπηση Ποδηλατικού Μαραθώνιου Γέρας 2018

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018, στο Μεσαγρό, στις 10:00 το πρωί δόθηκε η εκκίνηση του πρώτου ποδηλατικού αγώνα της χρονιάς «Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας» μια διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαγρού «Ειρήνη» και του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου με την τεχνική υποστήριξη του Lesvos Ride και συνδιοργανωτές το Δήμο Λέσβου, το ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και το Επιμελητήριο Λέσβου.
Την προηγούμενη μέρα, το απόγευμα του Σάββατου 27 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στον Παπάδο στην αίθουσα πολιτισμού «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ», από τον πρόεδρο του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου Ιγνάτη Λασκαρίδη για τα παιδιά, με θέμα «Με το ποδήλατο μου στο βουνό». Παράλληλα έγιναν οι εγγραφές των αθλητών, η παραλαβή των αριθμών και γνωριμία του κοινού με την Εθνική Ομάδα Ελλάδος που ήταν παρούσα.
Με συμμετοχή σχεδόν 70 αθλητών, από τους οποίους 5 αθλητές της Εθνικής ομάδας, 3 του Παναθηναϊκού, 2 αθλητές από Τουρκία και έναν Γερμανό αθλητή, ξεκίνησε στις 10:00πμ ο αγώνας με αυτοκίνητο ασφαλείας για τα πρώτα 2 χιλιόμετρα μιας και περνούσαμε μέσα από χωριό. Μετά ξεκίνησε η ανηφόρα... 10 χιλιόμετρα συνεχόμενης ανηφόρας που έφτανε πάνω απ τον Καρυώνα ανεβάζοντάς μας σε υψόμετρο 600 μέτρα. Η θέα κάτω καταπληκτική. Όλος ο κόλπος της Γέρας και η χερσόνησος της Αμαλής. Ο καιρός πολύ καλύτερος απ ότι περιμέναμε με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και τον ήλιο να ανεβάζει την ένταση.
Ταυτόχρονα, κάτω στην εκκίνηση ξεκινούσαν ποδηλατικές δράσεις για μικρά παιδιά, ενώ είχε στηθεί ένας απίστευτος πάγκος από τοπικά εδέσματα που προσέφεραν οι σύλλογοι και επιχειρήσεις της περιοχής σε όλο τον κόσμο. Η μουσική έδινε αγωνιστικό ρυθμό στους αθλητές που μετά τον πρώτο «εύκολο» γύρο περνούσαν ξανά από την πλατεία για να συνεχίσουν για το δεύτερο κομμάτι του αγώνα. Με κλίσεις που άγγιζαν τις 38 μοίρες οι ποδηλάτες ανέβηκαν στο ψηλότερο σημείο της περιοχής και αφού πέρασαν μέσα από ελαιώνες, καστανιές και πεύκα ξεκίνησαν να κατηφορίζουν προς τον τερματισμό.
Στον τερματισμό, παρά την κούραση, όλοι ήταν χαρούμενοι και γελαστοί. Στις 2:00 μ.μ. ξεκίνησαν οι απονομές ενώ προηγήθηκε τρισάγιο στη μνήμη των νέων της Γέρας που “έφυγαν” νωρίς. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε να χειροκροτήσει τους αθλητές, ενώ στην συνέχεια βραβεύτηκαν και όλοι όσοι βοήθησαν. Μεταξύ αυτών και ο επίτιμος καλεσμένος μας κος Παττές Γιάννης από την ΕΟΠ, ο οποίος κατάγεται από τη Γέρα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει να πούμε σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και στην "Ομάδα διάσωσης" αλλά και στους "Γιατρούς του κόσμου" που είναι πάντα δίπλα μας.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους τοπικούς χορηγούς που στήριξαν την διοργάνωση. Με όλα αυτά που πρόσφεραν δημιουργήθηκε μια εκδήλωση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες διοργανώσεις ανά την Ελλάδα.
Τέλος ευχαριστούμε την Hellenic Seaways, όπου για μια ακόμη φορά με την προσφορά στα εισιτήρια των αθλητών μας φέρνει πιο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish