7ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας 2025
7ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας 2025.
Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025
Μεσαγρός Γέρας 11:00 π.μ.
Η εκκίνηση θα δοθεί στην πλατεία Μεσαγρού στις 5 Οκτωβρίου 2025 και ώρα 11:00 πμ.
Η διαδρομή, διασχίζει εντυπωσιακά τοπία, εκπληκτικές ορεινές τοποθεσίες της Λέσβου και γεωλογικά μνημεία που σχηματίζουν πετρώματα ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών. Ακολουθεί αγροτικούς, δασικούς δρόμους και μονοπάτια στις ανατολικές πλαγιές των ορεινών περιοχών της Γέρας.
Ο πολιτιστικός σύλλογος "Ειρήνη" Μεσαγρού με συνδιοργανωτές τον Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σας περιμένουν στην πλατεία του Μεσαγρού στις 5 Οκτωβρίου.
Ενημερώνουμε τους e-bikers ότι υπάρχουν 2 κατηγορίες : μία για e-bike χωρίς περιορισμούς στην τελική ταχύτητα E-BIKE fast & furius και μία για E-BIKE απλά !!!
Επίσης απευθυνόμαστε στους πολύ μικρούς της κατηγορίας JUNIOR ότι θα τους σταματήσουμε στα πρώτα 8 χλμ κι ας έχουν έρθει νωρίτερα των 50 λεπτών και θα βραβευτούν ανάλογα την σειρά που θα τερματίσουν τα 8 χλμ!!!!!
Εγγραφές ΕΔΩ
- Published in Εκδηλώσεις