Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Κυριακή, 01 Οκτώβριος 2017

Take a Kid Mountain Biking Day

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα της IMBA “Τake a Kid Mountain Biking Day” που πραγματοποιείται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης ορεινής Ποδηλασίας. Το πρόγραμμα αφορά γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της ορεινής ποδηλασίας υπό την καθοδήγηση έμπειρων αθλητών.
Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017 στις 4:00μμ θα συγκεντρωθούν όλα τα παιδιά στο άλσος Τσαμάκια όπου θα πραγματοποιηθούν πρώτα θεωρητικά μαθήματα ασφάλειας και τεχνικής και στην συνέχεια με την συνοδεία των εκπαιδευτών θα γίνουν μικρές βόλτες στη γύρο περιοχή.
Η συμμετοχή των παιδιών θα γίνει δεκτή μόνο με συνοδεία κηδεμόνα και πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους κράνος. Κάθε ηλικία είναι δεκτή αρκεί να έχουν βγάλει τις βοηθητικές..
Δήλωση συμμετοχής μπορείτε να κάνετε στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα παρακάτω στοιχεία:
Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα
Τηλ. επικοινωνίας
Ονοματεπώνυμο παιδιού
Ηλικία παιδιού

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της IMBA “Take a Kid Mountain Biking Day” θα βρείτε ΕΔΩ.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish