Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Δευτέρα, 04 Φεβρουάριος 2019

Γενική Συνέλευση και Εκλογές 2019

Με απόφαση του 7μελούς του Διοικητικού Συμβουλίου του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αποφασίστηκε ομόφωνα η διεξαγωγή εκλογών που επιβάλλεται από το καταστατικό μετά τη λήξη της τριετούς θητείας του παρόντος.
Στις 10/2/2019 και ώρα 18:00, ο Πο. Συ. Λέσβου καλεί όλα τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στο Εμπορικό Επιμελητήριο στην αίθουσα Ι. ΠΑΥΛΑΚΕΛΛΗΣ.
Εκεί θα ανακοινωθεί ο απολογισμός του 2018,ο προϋπολογισμός του 2019 και οι νέοι στόχοι του συλλόγου. Αμέσως μετά θα γίνουν οι εκλογές για το νέο 7μελές του ΔΣ του Συλλόγου. Καλούνται τα μέλη που επιθυμούν να συμβάλουν στην πορεία του Συλλόγου με την ψήφο τους και όλα τα μέλη που επιθυμούν ένα πιο "ποδηλατικό" νησί, να παραστούν και να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπήσουν στα ποδηλατικά του τόπου μας.
Επίσης με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μπορούν να εκδηλώσουν όσοι επιθυμούν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της νέας διοίκησης 2019-2021 του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. (Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ενεργά οικονομικά μέλη πάνω από ένα χρόνο και η εκδήλωση ενδιαφέροντος πρέπει να έχει σταλεί εγγράφως στο mail του συλλόγου, μέχρι τη 12η μεσημβρινή της προηγούμενης μέρας).
Πληροφορίες για τον τρόπο κάλυψης της συνδρομής μπορείτε να ζητήστε στο mail του συλλόγου μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μπορείτε να ανανεώστε τη συνδρομή σας επί τόπου πριν τη Γενική Συνέλευση το απόγευμα της Κυριακής 10/2/2019.

Ο Πο. Συ. Λέσβου στο Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης με θέμα το κυκλοφοριακό στην πόλη μας

Την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6 μ.μ εκπρόσωποι του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου βρέθηκαν καλεσμένοι στην αίθουσα συνεδρίων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης, στην εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της πόλης με πρόεδρο τον κ. Πάνο Πίτσιο. Ο Ειδικός Γενικός Γραμματέας και ο αντιπρόεδρος του Πο.Συ. Λέσβου παραβρέθηκαν στην Ευλογία & κοπή της πίτας, βραβεύσεις – απονομή τιμητικών διπλωμάτων, σε εθελοντές & επιχειρήσεις ενώ αμέσως μετά ξεκίνησε ανοιχτός διάλογος με τους Δημότες και τους φορείς της πόλης μας με θέμα το κυκλοφοριακό του κέντρου & των προαστίων. Από τη μεριά του συλλόγου στο βήμα ανέβηκε ο Ειδικός Γενικός Γραμματέας του Πο. Συ. Λε. Μπάμπης Αράπης εκφωνώντας λόγο (Που μπορείτε να διαβάστε πατώντας ΕΔΩ). Στη συζήτηση που προέκυψε με τον Δήμαρχο κύριο Σπύρο Γαληνό ακούστηκαν οι εκφωνήσεις των έργων ποδηλατόδρομων "Άγαλμα Ελευθερίας - ΙΚΑ" και αεροδρομίου... Ειδικά το πρώτο θ' αρχίσει σε λίγους μήνες και θα ολοκληρωθεί μέσα στον επόμενο χρόνο (2020).

Bike Friendly Bus

Μυτιλήνη 4/2/2050
Το πρώτο λεωφορείο της πόλης μας που δέχτηκε επιβάτες με τα ποδήλατά τους, το πρώτο που έστω με μια ταπεινή σχάρα 3ων ποδηλάτων προσκάλεσε περισσότερο κόσμο ν’ αφήσει το αυτοκίνητο σπίτι προκειμένου να χρησιμοποιήσει τα πόδια του, το ποδήλατο και τα ΜΜΜ, έφτασε στο τέλος της καριέρας του.
Έστω σε ηλεκτρική έκδοση (μια και δεν κυκλοφορούν πλέον στη Λέσβο αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης) και με όλα τα μοντέρνα ηλεκτρονικά συστήματα της τεχνολογίας, παραμένει στις καρδιές μας αυτό το πρώτο λεωφορείο που φορτώσαμε το ποδήλατο πριν 30 χρόνια και γυρίσαμε σπίτι.
Μετά την τελευταία του συντήρηση θα παροπλιστεί και θα μεταφερθεί στο Ποδηλατικό Μουσείο Λέσβου, όπου θα εκτίθεται εις ανάμνηση των πρώτων βημάτων της πόλης μας στο δρόμο της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish