Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Πέμπτη, 18 Ιούλιος 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας XCO 2019

20-21/7/2019 Λειβαδειά
Οχτώ αθλητές του Πο. Συ. Λέσβου ξεκίνησαν το ταξίδι τους την Πέμπτη στις 18/7/2019 στη Λειβαδειά όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας 2019 XCO, η κορυφαία αγωνιστική διοργάνωση που θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας του 2019.
Εκεί μαζί με τους κορυφαίους της Ελλάδας θα παραβρεθούν το Σάββατο 20/7/2019 οι αθλητές του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Γιώργος Σαραϊδάρης, Νίκος Λάνδρου, Νίκος Πέππας, Γιώργος Ντάρας, Μπάμπης Μπουντάκης, Κωνσταντίνος Λαϊνάς, Αφροδίτη Ζούρου, και Παντελής Κωνσταντάρας. Την αποστολή συνοδεύει ο Παναγιώτης Ζούρος.
Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και της UCI.
Ο Πο.Συ. Λέσβου έκανε τις απαραίτητες προετοιμασίες και οργάνωσε την αποστολή που σημειωτέον είναι και η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα της ομάδας μας εκτός νησιού. Το ΔΣ του Πο.Συ. Λέσβου στέλνει τις καλύτερες ευχές του στους αθλητές μας, που θα εκπροσωπήσουν το σύλλογο και το νησί ολόκληρο και εύχεται καλά αποτελέσματα και ασφαλή αγώνα.
Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους χορηγούς του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου, Coffee bean shop - Μανιατέλλης Vitex - Elysion hotel - Specialized Κασσιμάτης - Anagno Cycles - Bluestar Ferries - Hellenic Seaways,  μια και χάρη σε αυτούς οι αθλητές θα μετακινηθούν και θα διαμείνουν δωρεάν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish