Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Δευτέρα, 29 Ιούλιος 2019

Rampage Lesvos

Μυτιλήνη 29/7/2050
Στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου, στις απόκρημνες πλαγιές της Καλντέρας του Ηφαιστείου που εξερράγη πριν 20 εκατομμύρια χρόνια για να δημιουργηθεί το απολιθωμένο δάσος της Λέσβου, θα πραγματοποιηθεί το Red Bull Rampage του 2050. Από το στόμιο του κρατήρα που ξεχύθηκε η λάβα, θα ξεκινήσουν τις προσπάθειές τους οι καλύτεροι, οι πιο θαρραλέοι, οι πιο τολμηροί αναβάτες. Οι προσπάθειές τους και τα εξωπραγματικά άλματα που κόβουν την ανάσα, θα προσφέρουν στους αμέτρητους θεατές που μαζεύονται κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο event, τόνους αδρεναλίνης.
Με τη διαδικασία πρόκρισης που επιτρέπει μόνο στους καλύτερους αναβάτες να διεκδικήσουν μια θέση στον πιο "άγριο" διαγωνισμό MTB στον πλανήτη, ξεκίνησαν τα προκριματικά για το 45ο Red Bull Rampage του 2050.
Οι κορυφαίοι αναβάτες freeride στον κόσμο θα αγωνιστούν στην περιοχή με το πιο αφιλόξενο, ηφαιστειογενές, άνυδρο και άδεντρο τερέν στην Ελλάδα. Μια ομάδα από τους 21 καλύτερους αναβάτες στον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις φοβερές καταβάσεις από τον κρατήρα του ηφαιστείου, με τα τρομακτικά drops και τα τεχνικά άλματα, που δημιουργήθηκαν στους γκρεμούς της καλντέρας. Κι όλα αυτά με στόχο την νίκη σε αυτό τον μοναδικό αγώνα που θεωρείται ο δυσκολότερος και πιο επικίνδυνος στον πλανήτη.
To Red Bull Rampage επιστρέφει μέσα στο 2050 για 45η φορά στην ιστορία του. Το κορυφαίο event freeride για mountain bikes θα πραγματοποιηθεί για μια φορά στο "Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου", στις 3 Αυγούστου του 2050. Μη το χάσετε.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish