Εκδηλώσεις

Items filtered by date: Δευτέρα, 19 Φεβρουάριος 2024

Ένα απ' τα πιο αγαπητά μέλη της Λεσβιακής Ποδηλατικής Κοινότητας δεν είναι πια μαζί μας

Δευτέρα 19/2/2024
Με μεγάλη και βαθιά θλίψη η ποδηλατική κοινότητα του νησιού μας ενημερώθηκε σήμερα τον άδικο και πρόωρο χαμό ενός από τα πιο αγαπητά μας μέλη.
Ο φίλος, συναθλητής σε πολλούς αγώνες ορεινής ποδηλασίας αλλά και κοινές δραστηριότητες μας, Κωνσταντίνος Δημόπουλος όσο κι αν ακόμα μας φαίνεται απίστευτο, δεν είναι πια κοντά μας.
Όπως αναφέρουν τα έως τώρα δημοσιεύματα προδόθηκε από την καρδιά του σε ηλικία μόλις 31 ετών και κατέληξε από ανακοπή.
Δεν υπάρχουν λόγια μπροστά στον τεράστιο πόνο απ την απώλεια ενός νέου ανθρώπου τόσο ξαφνικά. Ένας πολλά υποσχόμενος και με λαμπρό μέλλον νέος του Μολύβου, απ' όλους αγαπητός.
Καλό Ταξίδι Κωνσταντίνε. Καλό ταξίδι γελαστό παιδί. Θα είσαι πάντα μαζί μας σ' όλες τις βόλτες μας. Θα σε θυμόμαστε πάντα με το πλατύ σου χαμόγελο.
Υπομονή και κουράγιο στους οικείους του.

Πολυχώρος Ποδηλατικών Δραστηριοτήτων

Μυτιλήνη 19/2/2050
Πολυχώρος Ποδηλατικών Δραστηριοτήτων.
Άλλο ένα σημαντικό έργο δίνει ζωή σε ένα παλιό, ανεκμετάλλευτο κι εγκαταλελειμμένο κτίριο της πόλης μας. Γι’ ακόμα μια φορά η Δημοτική Αρχή σηματοδοτεί την έμπρακτη στήριξη της, σε συλλόγους που μόνο να προσφέρουν έχουν στην τοπική κοινωνία. Την Κυριακή το πρωί παρουσία του Δημάρχου Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του χώρου πολλαπλών Ποδηλατικών χρήσεων στο κτήριο του παλαιού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης που θα χρησιμοποιείται για αθλητικές, καλλιτεχνικές, πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναντήσεις και εκθέσεις, ποδηλατικού ενδιαφέροντος.
Ο Δήμαρχος στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση, τόνισε πως ο Δήμος με αυτό το έργο, διέσωσε μεταξύ άλλων και ένα διατηρητέο κτίριο, κομμάτι της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, προσθέτοντας ότι οι ποδηλατικές παρεμβάσεις στην Μυτιλήνη θα συνεχιστούν.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish