Εκδηλώσεις

Παναγιώτης Γιαννούλης

Παναγιώτης Γιαννούλης

Take care of your trails week 29/4 - 5/5/19

Take care of your trails week 29/4 - 5/5/19
Στα πλαίσια της παγκόσμιας εβδομάδας συντήρησης μονοπατιών υπό την αιγίδα της #IMBA_EUROPE, φέτος η δράση "Take care of your trails" στη Μυτιλήνη από τον Πο. Συ. Λέσβου, θα γίνει από 29/4 ημέρα Δευτέρα έως 5/5 ημέρα Κυριακή. Οι ώρες θα είναι, τις καθημερινές από 15:30 έως 18:30 και την Κυριακή από 9:30 έως 13:30. Την Τετάρτη 1η Μαΐου ΔΕΝ θα γίνει συντήρηση. Τα μονοπάτια που θα συντηρηθούν είναι τα τρία σε σειρά που ξεκινάνε από την Παναγία της Αμαλής και καταλήγουν στις δεξαμενές της Κρατήγου. Σημείο συνάντησης στο μεγάλο πεύκο μετά το στρατόπεδο "221". Κάθε μέρα θα ανακοινώνεται στην εκδήλωση στο Facebook σε ποιο μονοπάτι θα γίνονται οι εργασίες. Σημαντικό να έχουμε σωστό εξοπλισμό για τις εργασίες, γάντια εργασίας, κλειστά παπούτσια, καπέλο για τον ήλιο, νερό, σνακ και καλή διάθεση! Τα εργαλεία θα είναι του συλλόγου.

Προβολή ποδηλατικής ταινίας

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στις 20:00 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου θα προβάλει στο θεατράκι των Αστέγων 'Στέγη' την ταινία 'unReal'. Το θέμα της ταινίας είναι η ορεινή ποδηλασία μέσα όμως από μία διαφορετική οπτική. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους, ποδηλάτες ή μη και η είσοδος είναι δωρεάν. Είναι μία καλή ευκαιρία για κάποιον να γνωρίσει το σύλλογο, την κουλτούρα και το όρομα που έχει. Δείτε ΕΔΩ το τρέιλερ της ταινίας. Τα λέμε από κοντά στη 'Στέγη'.

Urg Team

  Η "Urg Team" είναι μια παρέα που γνωρίστηκε με αφορμή το ποδήλατο. Με την πάροδο του χρόνο ο τρόπος που κάνουν ποδήλατο έχει διαφοροποιηθεί αρκετά για τα δεδομένα της Μυτιλήνης. Με σύνθημα την αγγλική φράση "No Dig, No Ride" έχουν αρχίσει να καθαρίζουν και να συντηρούν μονοπάτια, μερικά μάλιστα και ξεχασμένα, βοηθώντας έτσι στην ασφαλέστερη διέλευση αλλά και καλύτερη διασκέδαση στην κατάβαση.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish