Logo
Print this page

Ο Steffen Streich στο Tedx Lesvos

Ο Steffen Streich στο Tedx Lesvos
Rate this item
(1 Vote)

Το TEDxLesvos διοργανώνεται από μια ομάδα εθελοντών, είναι μια μη κερδοσκοπική εκδήλωση και έχει ως στόχο να φέρει την εμπειρία του TED στην Λέσβο και να διαμορφώσει μια πλατφόρμα ανάδειξης και υποστήριξης ιδεών. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη θεματολογία (παρά μόνο ένας κεντρικός θεματικός άξονας, ο οποίος δεν είναι πάντα δεσμευτικός), ούτε οι ομιλητές προέρχονται από κάποιο συγκεκριμένο χώρο. Από τη σκηνή του TEDxLesvos θα ακούσετε Οικονομολόγους, Επιστήμονες, Γιατρούς, Συγγραφείς, Καλλιτέχνες, Κοινωνιολόγους, Περιβαλλοντολόγους, Δημοσιογράφους κ.α. Οι άνθρωποι αυτοί, θα αναφέρονται σε θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία, ή θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, ή και ερωτήματα, που αφορούν την καθημερινότητά μας, χωρίς όμως να δίνουν συγκεκριμένες απαντήσεις σε αυτά. Στο TEDxLesvos αυτό, που παίρνει ο θεατής είναι τροφή για σκέψη και ερεθίσματα, που θα αξιοποιήσει εκείνος με όποιον τρόπο επιθυμεί.
Αν υπάρχει κάποιος που νομίζω μπορεί να εμπνεύσει από τον ποδηλατικό χώρο δεν είναι άλλος από το χαμογελαστό παιδί απ τη Στύψη, το Στέφανο.
Ο Steffen Streich είναι ομιλητής στην συνάντηση του TedXLesvos που θα γίνει Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.00 και ο Στέφανος θα μιλήσει στο δεύτερο μέρος και ώρα 13:28 - 13:46.
Αυτός που δεν τρώει κρέας αλλά διασχίζει την Αμερικανική ήπειρο με ποδήλατο σε 18 μέρες, αυτός που ζει σε ένα μικρό χωριουδάκι της Λέσβου χωρίς υποδομές αλλά καταφέρνει και να προπονείται αλλά και να πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα ποδηλατικά events ανά την υφήλιο. Αυτός που παρόλο που έφτασε τα 47 χρόνια στη σέλα, δεν το βάζει κάτω και προετοιμάζεται για να διασχίσει αγωνιστικά την Αυστραλιανή ήπειρο τον ερχόμενο Μάρτιο. Αυτός που καμαρώνει να φορά στο στήθος τη Γαλανόλευκη κι ας μην έχει γεννηθεί στην Ελλάδα. Αυτός που κατεβαίνει από τη Στύψη Μυτιλήνη για να δει τους φίλους του με το ποδήλατο του, ενώ εμείς παίρνουμε το αυτοκίνητο για μετακινήσεις 500 μέτρων...
Αν λοιπόν δεν μπορεί ο Στέφανος να σε εμπνεύσει, δεν μπορεί κανένας.

Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.