Logo
Print this page

3ος Lesvos Enduro MTB Αγιάσος

3ος Lesvos Enduro MTB Αγιάσος
Rate this item
(2 votes)

Αυτό το Σαββατοκύριακο η προσπάθεια πολλών ανθρώπων για την προώθηση της ποδηλασίας, και για την ανάδειξη του τόπου μας ως ποδηλατικό προορισμό κορυφώνεται. Περιφέρεια, Δήμος, Σύλλογοι, επαγγελματίες του ποδηλατικού χώρου και πολλοί εθελοντές έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό και διοργανώνουν ένα ποδηλατικό αγώνα που έχει προσελκύσει αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και την Τουρκιά.
Με πάνω από 110 συμμετοχές στις 14 και 15 Απριλίου 2018 η Αγιάσος θα γεμίσει ποδηλατικά χρώματα. Το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν τα προκριματικά για να πάρουν κατάταξη οι αθλητές και την Κυριακή από τις 9:00πμ έως το μεσημέρι ο πανέμορφος καστανιώνας της Αγιάσου θα γεμίσει αδρεναλίνη και δράση.
Η επιτυχία του 3ου Lesvos Enduro MTB είναι δεδομένη μιας και από την φύση του αυτό το είδος αγώνων είναι party! Επιτυχία για τον τόπο μας θα είναι να γεμίσει η Αγιάσος θεατές, σε μια διοργάνωση μοναδική που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες παγκόσμιες διοργανώσεις.
Πάρτε τους φίλους σας, τα παιδιά σας και ελάτε να απολαύσετε την φύση και τον αθλητισμό, να γεμίσετε χρώματα, αρώματα, αδρεναλίνη και να γίνετε και εσείς μέρος αυτής της προσπάθειας για την ανάδειξη του αθλητισμού, του πολιτισμού και του τόπου μας.

Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του αγώνα και τις  ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Last modified onΠαρασκευή, 13 Απρίλιος 2018 10:22
Κατασκευή και Υποστήριξη Ιστοσελίδας WEBGRECO.