Ενημέρωση

Items filtered by date: Κυριακή, 20 Μάιος 2018

Κυριάρχησε ο Γιώργος Σαραϊδάρης στο 2ο Chios Challenge Race 2018

Πρώτος γενικής και πρώτος στην κατηγορία του τερμάτισε ο Γιώργος Σαραϊδάρης στον σημερινό ποδηλατικό αγώνα 2nd Chios Challenge Race 2018. Με μια απίστευτη εμφάνιση ο Γιώργος έφυγε μπροστά από την πρώτη στιγμή και πήρε εύκολα την νίκη στην κατηγορία 20 – 30 ετών. Αλλά και ο Μπάμπης Μπουντάκης ανέβηκε στο πρώτο σκαλί της κατηγορίας 40+ ενώ στην ιδία κατηγορία 6ος τερμάτισε ο Γιώργος Ντάρας. Ο Δημήτρης Αλεξίου, στον πρώτο του αγώνα μετά το χειρουργείο, κατάφερε και πήρε την 2η θέση στην κατηγορία κάτω των 30 ετών και ο Μυτιληνιός του Παναθηναϊκού, Νίκος Τελωνιάτης την 3η θέση στην ίδια κατηγορία.
Οι αθλητές επιστρέφουν αύριο στην Μυτιλήνη γεμάτοι χαρά και μετάλλια για να συνεχίσουν την προετοιμασία για τον αγώνα του Μολύβου στις 2 και 3 Ιουνίου.

5th Chios Challenge Race

Τετραμελής αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου αναχώρησε σήμερα το πρωί για Χίο με σκοπό την συμμετοχή στον αγώνα 5th Chios Challenge Race. Η διαδρομή που θα αγωνιστούν οι Αλεξίου, Μπουντάκης, Ντάρας και Σαραϊδάρης είναι 80χλμ με εκκίνηση το Καντρί έως τα Μεστά και πίσω. Καλή επιτυχία σε όλους!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish