Ενημέρωση

Items filtered by date: Τετάρτη, 23 Μάιος 2018

5ο Molyvos Urban MTB

Η ΛΕΣΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ
5ο Molyvos Urban MTB 2-3 Ιουνίου 2018
Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου Molyvos Tourism Association ανακοινώνει τους δύο διεθνείς αγώνες ορεινής ποδηλασίας “LESVOS – MOLYVOS URBAN MTB Races XCO 2018″ που πραγματοποιούνται στον Μόλυβο στις 2 και 3 Ιουνίου 2018 και αποτελούν την κορυφαία αθλητική διοργάνωση ορεινής ποδηλασίας στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου.
Η διοργάνωση που γίνεται για Πέμπτη συνεχή χρονιά μέσα στα γραφικά πλακόστρωτα του παραδοσιακού οικισμού και της γύρω περιοχής του Μολύβου, έχει σαν στόχο να προωθήσει την πολιτιστική και περιβαλλοντική ομορφιά του τουριστικού προορισμού της Λέσβου, καθώς και να αναδείξει το ξεχωριστό Ολυμπιακό Άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας “Cross Country MTB”.
Το 5ο Molyvos Urban MTB εντάσσεται από φέτος στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI, είναι στη σειρά ο τρίτος και τέταρτος διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας για την Ελλάδα, γεγονός που βάζει την Λέσβο στον παγκόσμιο χάρτη ποδηλασίας.:
http://www.uci.ch/mountain-bike/calendar
Στους διεθνείς αγώνες συμμετέχουν οι καλύτεροι ποδηλάτες εθνικών ομάδων από όλο τον κόσμο με σκοπό την συγκέντρωση βαθμών για την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020.
Από τον Μάιο του 2018, oι βαθμολογίες των αθλητών θα οδηγούν στην τελική κατάταξη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Οι αγώνες τάξης C2 δίνουν αρκετούς βαθμούς στους συμμετέχοντες και η διοργάνωση 2 αγώνων εντός ενός διημέρου θα αποτελέσει ισχυρό κίνητρο στους αθλητές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, για να προσέλθουν και να αγωνισθούν.
Παράλληλα με τους διεθνείς, θα διεξαχθούν και οι καθιερωμένοι αγώνες MOLYVOS URBAN MTB OPEN και KIDS, όπως κάθε χρόνο, για τους υπόλοιπους ποδηλάτες και τους μικρούς μας φίλους.
Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση, των ειδικών πακέτων εγγραφής με προσφορά διαμονής, την εγγραφή ως εθελοντών στην διοργάνωση κλπ, θα βρείτε στο website της διοργάνωσης που συνεχώς εμπλουτίζεται: www.molyvosmtb.com

Πωλούνται παιδικά ποδήλατα

1. Πωλείται παιδικό ποδήλατο BMX 20'' σε άριστη κατάσταση, με πολλά εξτρα! Τιμή: 60€. 2. Πωλείται παιδικό ποδήλατο 14'' σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή: 30€. Και τα δύο ποδήλατα φυλάσονται σε Γκαράζ!
Επικοινωνία: 6973371653, Νίκος

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish