Ενημέρωση

Items filtered by date: Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2018

Head Up Display

Μυτιλήνη 6/8/2050
Μία νέα επένδυση ήρθε στο φως και αφορά δύο εταιρίες που θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη HUD, το οποίο θα προβάλλεται σε ειδικά γυαλιά ή στη ζελατίνα της μάσκας, προκειμένου ο αναβάτης να λαμβάνει τις απαραίτητες πληροφορίες!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Λεσβιακού ποδηλατικού τύπου η “Amali Bikes” επένδυσε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για ένα σύστημα HUD (Head Up Display). Μία μεγάλη συνεργασία προέκυψε με την “Lesvos Electronics” την εταιρία που θα κατασκευάζει τα συστήματα HUD.
Αυτή η κίνηση σημαίνει ότι μπορεί στο άμεσο μέλλον θα δούμε ποδήλατα της ”Amali Bikes” να συνοδεύονται από ένα ζευγάρι γυαλιά με HUD το οποίο φυσικά θα είναι συνδεδεμένο με το ποδήλατο.
Το σύστημα HUD της “Lesvos Electronics” θα μπορεί να δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ενώ θα έχει και τη δυνατότητα να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, να αναπαράγει μουσικά κομμάτια, να απαντά ο αναβάτης σε εισερχόμενες κλήσεις και να εντοπίζει την θέση σας μέσω GPS.
Σύμφωνα με τον Ινδό ιδρυτή της “L.E.”, Sitangi Sidiraksal, αυτή η επένδυση δίνει την ευκαιρία στην εταιρία να αναπτύξει ακόμη περισσότερο την τεχνολογία της, ώστε να μπορέσει να συνδυάσει ακόμη καλύτερα το HUD με τα ποδήλατα. Ο στόχος της εταιρίας είναι ο αναβάτης να παίρνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να είναι πιο ασφαλής, αλλά και να κάνει την οδηγική εμπειρία ακόμη πιο απολαυστική!

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish