Ενημέρωση

Items filtered by date: Δευτέρα, 11 Μάρτιος 2019

Αποκριάτικη Ποδηλατοπαρέλαση 2019

Κυριακή 10/3/2019 στις 15:00 στα Κεντρικά Λύκεια Μυτιλήνης συγκεντρώθηκαν τα πληρώματα για την Καρναβαλική Παρέλαση της Μυτιλήνης. Και φέτος δώσαμε δυναμικό παρόν, διασκεδάσαμε, περάσαμε το μήνυμα της χαράς, της ξενοιασιάς και της τρέλας που έχουμε όλοι εμείς οι ποδηλάτες, στο πλήθος του κόσμου που κατέβηκε στην προκυμαία για να παρακολουθήσει.
Το μήνυμα μας ίδιο τόσα χρόνια!!! "Ντου, Ντου, Ντου, ΠΟΔΗΛΑΤΑ παντού!" Αυτή τη χρονιά προσθέσαμε το σύνθημα της "Ανακύκλωσης" σαν κύριο θέμα της ποδηλατοπαρέλασης επιλέγοντας με κοινή εμφάνιση, σχετική στολή. Οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και έδειξαν ότι κέφι και ποδήλατο πάνε μαζί! Το όνομα του γκρουπ ήταν "Ανακύκλωση" κάτι που ταιριάζει με τη φιλοσοφία του ποδηλάτη. Περάσαμε τέλεια, διασκεδάσαμε, ξεφαντώσαμε και το μήνυμα της ανακύκλωσης θα έχει πετύχει το στόχο του, αν ο Δήμος από την επόμενη χρονιά αντικαταστήσει τις τεράστιες ποσότητες πλαστικού κομφετί που γέμισε τους δρόμους της πόλης, με απλό ανακυκλώσιμο χάρτινο!
Καλή Σαρακοστή.
Όλο το φωτογραφικό άλμπουμ στη σελίδα μας στο Facebook

Follower

Μυτιλήνη 11/3/2050
Η Lesvos Electronics πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά σκεπτόμενη τον ποδηλάτη και προσφέρει ειδική αναβάθμιση ηλεκτρονικών για το αυτόνομο αυτοκίνητό σας, 3 επιπέδων.
Α) Follow Me: Με την παρούσα αναβάθμιση το αυτόνομο αυτοκίνητό σας, σας ακολουθεί σε όλη τη βόλτα σε απόσταση που εσείς καθορίζετε, προσθέτοντας ασφάλεια και ένα σίγουρο τρόπο επιστροφής ότι και να συμβεί.
Β) Find Me: Για τις περιπτώσεις (ΜΤΒ) που το αυτοκίνητο δεν μπορεί να σας ακολουθήσει στο μονοπάτι και το σημείο εκκίνησης δεν είναι ίδιο με το σημείο επιστροφής. Σας βρίσκει ή αν το επιλέξτε, σας περιμένει στον τερματισμό.
Γ) Find Track: Με την εισαγωγή ειδικού κωδικού που λαμβάνετε από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου, σας οδηγεί κατ' ευθείαν στην είσοδο του μονοπατιού, στο σημείο εκκίνησης της βόλτας, στο σημείο που θα λάβει χώρα η εκδήλωση, η συνάντηση, η γιορτή...

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish