Ενημέρωση

Items filtered by date: Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019

Παγκόσμια Hμέρα Δάσους

Εθελοντικός καθαρισμός μονοπατιού από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λέσβου (Πο.Συ.Λε.)
Στις 21/3/2019 είναι η Παγκόσμια μέρα Δάσους και εμείς συγκεντρωνόμαστε για να του δείξουμε την αγάπη μας στο δάσος της Αμαλής.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου σας καλεί στον εθελοντικό καθαρισμό του μονοπατιού που ξεκινάει από το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και καταλήγει στο κιόσκι προς την Αμαλή, γνωστό στους φίλους της ορεινής ποδηλασίας ως “Κορμοί”, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 στις 15:30.
Σημείο συγκέντρωσης έχει οριστεί το γήπεδο της Αγ. Μαρίνας.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να φέρει τσουγκράνες και μικροεργαλεία για τον καθαρισμό.

Κλήρωση δώρων στα μέλη του Πο. Συ. Λέσβου

Από την Αποκριάτικη Παρέλαση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου προέκυψαν κάποια δώρα από το Δήμο, μαζί με τη βράβευση. Χθες αποφασίστηκε ο τρόπος με τον οποίον θα διατεθούν αυτά. Για την ακρίβεια αυτά ήταν 9 μπελοκάκια VIP Mankatsa για προνομιακή εξυπηρέτηση από το καφέ ΜανΚάτσα. Στα πλαίσια του Διοικητικού Συμβουλίου αποφασίστηκε η διάθεσή τους μετά από κλήρωση σε 9 από τα 78 μέλη του Συλλόγου. Μετά την ψηφιακή κλήρωση που έγινε παρουσία των μελών του Δ.Σ. προέκυψαν οι αριθμοί: 6, 52, 38, 46, 32, 73, 72, 26 και 33 που αντιστοιχούν στους:
Νο 06 Γιαννούλης Παναγιώτης
No 26 Μαντζουράνης Αθανάσιος
Νο 32 Δρακούλης Άγγελος
Νο 33 Ακριώτης Δημήτρης
Νο 38 Γκέντσης Αλέξανδρος
Νο 46 Ψύρρας Δημήτρης
Νο 52 Σάββας Σάββας
Νο 72 Τσιρτσής Γεώργιος
Νο 73 Λαγκαδάς Μιχάλης
Οι τυχεροί μπορούν να περνάνε από το το κατάστημα Παιχνίδια Δουκαρέλλη έως τις 15/4/2019 επιδεικνύοντας την κάρτα μέλους του συλλόγου του 2019 με τον παραπάνω αριθμό και όνομα και να παραλαμβάνουν τα μπρελοκάκια τους από τον ταμεία του Συλλόγου κο Τάκη Δουκαρέλλη. Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήστε τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Βίντεο Ποδηλατοπαρέλασης Πο. Συ. Λέσβου 2019

Την Κυριακή 10/3/2019 ο Πο.Συ. Λέσβου συμμετείχε στην προγραμματισμένη παρέλαση του Δήμου της Μυτιλήνης μαζί με άλλες ομάδες. Ξεκινήσαμε με πολύ κέφι από τα κεντρικά Λύκεια και ποδηλατοχορέψαμε στους ρυθμούς του καρναβαλιού σε όλη την προκυμαία μέχρι και την πλατεία Σαπφούς, σε μια κατάμεστη προκυμαία από πλήθος κόσμου που κάθε χρόνο κατεβαίνει να θαυμάσει τις ομάδες που παρελαύνουν. Φέτος με κοινή εμφάνιση, θέμα την ανακύκλωση και μήνυμα "Cycle & ReCycle" προσπαθήσαμε να προωθήσουμε το οικολογικό πρόσωπο της ποδηλασίας αλλά και το μήνυμα της ανακύκλωσης στο κοινό που παρακολούθησε την παρέλασή μας. Ο Πο.Συ. Λέσβου διασκέδασε, πέρασε καλά, ποδηλάτησε με χαρά και ασφάλεια στην άδεια από αυτοκίνητα προκυμαία για μια ώρα περίπου και στο τέλος βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του. Παρακολουθήστε όλα τα παραπάνω στο βίντεο που ακολουθεί.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish