Ενημέρωση

Items filtered by date: Σάββατο, 23 Μάρτιος 2019

Η Ώρα της Γης 2019

Το Σάββατο 30 Μαρτίου ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου (Πο.Συ.Λέσβου) καλεί όλους τους ποδηλάτες του νησιού να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης που υπήρξε ποτέ για την προστασία του πλανήτη, με την καθιερωμένη πλέον ποδηλατοπορεία στους δρόμους της Μυτιλήνης την ώρα που τα φώτα της πόλης θα είναι κλειστά!
Μια παγκόσμια δράση που γίνεται κάθε χρόνο με σκοπό να ενημερώσει τους ανθρώπους για την κλιματική αλλαγή και να τους ενθαρρύνει να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα ταυτόχρονα σε περισσότερες από 170 χώρες και να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας.
Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 καλείσαι να πάρεις μέρος στην ποδηλατοπορεία του Πο.Συ.Λέσβου για την " Ώρα της Γης " και να ενωθείς με τον υπόλοιπο πλανήτη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Μήπως χάνεται η σύνδεσή σου με τη φύση; Βρες τη ξανά στη φετινή Ώρα τη Γης! Στις 30 Μαρτίου, συνδέσου ξανά!
H φύση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και εμείς είμαστε κομμάτι της φύσης! Ακόμα και αν η καθημερινότητά μας έχει συνδεθεί με την κατανάλωση και την σπατάλη φυσικών πόρων πρέπει να θυμόμαστε πώς η φύση δεν είναι δεδομένη, δεν είναι αναλλοίωτη. Καταστρέφεται καθημερινά. Από εμάς!
Είμαστε η γενιά που γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλη το κρίσιμο σημείο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης και που μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει! Είμαστε υπεύθυνοι για την προστασία και τη διατήρησή της.
Συχνά όμως νιώθουμε ότι χάνουμε τη σύνδεση μας με τη φύση και δεν ξέρουμε τον τρόπο να τη βρούμε ξανά. Φέτος στην Ώρα της Γης, έλα να συνδεθούμε όλοι μαζί με τη φύση για 1 ώρα αλλά και... για πάντα!
Ραντεβού στις 30 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 όπως πάντα στη Πλατεία Σαπφούς για την ποδηλατοπορεία αφιερωμένη στην ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

* Οι ανήλικοι πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους.
* Όσοι δεν έχουν φώτα εμπρός και πίσω δεν μπορούν να ακολουθήσουν την ποδηλατοπορεία.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish