Ενημέρωση

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Ιγνάτης Λασκαρίδης

LRGP 2018 Σκαλοχώρι ΜΤΒ

Την άλλη Κυριακή ξεκινάει το τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας Lesvos Ride Grand Prix 2018. Το Σκαλοχώρι θα υποδεχτεί στις 19 Αυγούστου 2018 τους ποδηλάτες που θα γεμίσουν με θέαμα και αδρεναλίνη όλο το χωριό! Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11:00πμ στην κεντρική πλατεία και λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του Lesvos Ride στο Facebook και εγγραφή μπορείτε να κάνετε από ΕΔΩ.

Lesvos Ride Grand Prix 2018

Το φετινό τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας LesvosRideMTB θα πραγματοποιηθεί σε 3 αγώνες τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Ξεκινά στις 19 Αυγούστου 2018 με τον αγώνα στο Σκαλοχώρι, συνεχίζει στο Αμπελικό στις 8 Σεπτεμβρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στην Ερεσό στις 22 Σεπτεμβρίου 2018. 3 αγώνες, 3 μέρη που θα μας γεμίσουν ενέργεια και μοναδικές στιγμές!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας διοργανώνεται από το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, των τοπικών κοινοτήτων που φιλοξενούν τον εκάστοτε αγώνα και με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου. Φυσικά πίσω από την οργάνωση και τεχνική υποστήριξη είναι η ομάδα του Lesvos Ride.
Λεπτομέρειες για τους αγώνες αναρτώνται στην σελίδα του Lesvos Ride στο Facebook.

Πωλείται Torpado Viper 24”

Πωλείται Torpado Viper 24”. 18 ταχύτητες, χρώμα μαύρο – μπλε, με οπίσθια σχάρα αλουμινίου, πίσω φανάρι 3 LED και κλειδαριά σπιράλ. Ελαφρώς μεταχειρισμένο ένα μήνα, με χρήση εντός πόλης.
Τιμή: 200€    Επικοινωνία: 6946321157, Στέλλα

Plomari Bike Race

Μία ακόμα ποδηλατική διοργάνωση έρχεται να προστεθεί στο καλεντάρι του 2018. Αυτή την φορά σειρά έχει το Πλωμάρι να υποδεχθεί τους ποδηλάτες με το Plomari Bike Race.
Το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στις 17:00 στην προκυμαία – κεντρική πλατεία του Πλωμαρίου θα πραγματοποιηθεί αγώνας ποδηλασίας δρόμου και MTB σε δυο ετάπ.
1ο ετάπ: ανάβαση από την προκυμαία – κεντρική πλατεία Πλωμαρίου μέχρι το φράγμα Σεδούντα
2ο ετάπ: ατομικής χρονομέτρησης στον παραλιακό δρόμο προς την προκυμαία – κεντρική πλατεία Πλωμαρίου.
Ο αγώνας είναι διοργάνωση της Λέσχης Πλωμαρίου ¨ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ¨ υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πλωμαρίου.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ και εγγραφή μπορείτε να κάνετε στο παρακάτω σύνδεσμο.
https://www.webscorer.com/register?raceid=143015

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish