Ενημέρωση

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Μεγάλες διακρίσεις των αθλητών του Πο. Συ. Λέσβου σήμερα σε Xterra και Meteora MTB Race

Μεγάλες διακρίσεις των αθλητών του Πο. Συ. Λέσβου σήμερα σε Xterra και Meteora MTB Race.
Στον Διεθνή αγώνα του ορεινού Τριάθλου Xterra – Greece, ο οποίος είχε πάνω από 400 συμμετοχές μέσα στις οποίες πάρα πολλές από αθλητές του εξωτερικού, ο Παναγιώτης Μπιτάδος κατέκτησε την δεύτερη θέση μεταξύ όλων των αθλητών όλων των κατηγοριών(over all) και την πρώτη στην κατηγορία του. Ο Ακριώτης Δημήτρης την πρώτη θέση στην κατηγορία του και ο Τιμολέων Κουτρούπης την δεύτερη θέση στην κατηγορία του. Ο Νίκος Πέππας αγωνίστηκε στην σκυτάλη με το ποδήλατο και κατέκτησε την δεύτερη θέση.
Στα Μετέωρα όπου αγωνίστηκε ο Νίκος Λάνδρου κατάφερε να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση σε έναν αγώνα που κάθε χρόνο έχει ρεκόρ συμμετοχών και τραβάει το ενδιαφέρων όλης της ποδηλατικής κοινότητας.
Τα αποτελέσματα μιλάν από μονα τους και δείχνουν το επίπεδο της ποδηλασίας στην Λέσβο.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες!

Πωλείται Fox Performance Series 34 FLOAT 27.5

Πωλείται Fox Performance Series 34 FLOAT 27.5 GRIP Μοντέλο 2018, διαδρομή 140μμ, καλάμια 34, A, FLOAT, για τροχό 27.5in, Grip 3Pos, Matte Blk, 15QRx110, 1.5 T, 44mm Rake, OE. RRP:1020 Ευρώ. Πωλείται λόγο λάθους παραγγελίας.

Τιμή: 420€     Επικοινωνία: 6972071847, Στρατής

Αποτελέσματα Τοπικού Πρωταθλήματος ΕΠΟΣΚ Ορεινής Ποδηλασίας 2019

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 το τοπικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας της ΕΠΟΣΚ που είναι μέλος από φέτος ο Πο. Συ. Λέσβου. Στην κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ ο Παντελής Κωνσταντάρας κατάφερε να τερματίσει στην 12η θέση ενώ η Αφροδίτη Ζούρου στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΩΝ στην 8η. Ο Νίκος Λανδρού ο οποίος πήρε εκκίνηση παρόλο που τις τελευταίες μέρες δεν ήταν καλά, ύστερα από μια πτώση δύο αθλητών μπροστά του έχασε πάρα πολύ χρόνο και εγκατάλειψε για να μην επιβαρύνει την υγεία του.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Πο. Συ. Λέσβου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Κωνσταντίνο Ζώη για την υποστήριξη που παρείχε στους αθλητές μας.
Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πρωτάθλημα Αττικής ΕΠΟΣΚ Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ (XCO) 2019

Αναχώρησε η αποστολή του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου για την συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Αττικής ΕΠΟΣΚ Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Την αποστολή απαρτίζουν οι Λάνδρου Νίκος (Master), Αφροδίτη Ζούρου (Γυναικών) και Παντελής Κωνσταντάρας (Παίδας). Το Πρωτάθλημα Αττικής συγκεντρώνει πολλούς αθλητές από πολλές ομάδες και ο συναγωνισμός θα είναι μεγάλος. Οι αθλητές του Πο. Συ. Λέσβου δηλώνουν ότι είναι καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για να διεκδικήσουν μια καλή θέση.

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish