Παρουσιάσεις

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Ιγνάτης Λασκαρίδης

Μεταγραφές αγωνιστικής περιόδου 2018-2019

Με την λήξη των μεταγραφών αγωνιστικής περιόδου 2018-19 και μετά την επικύρωση τους από το Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. στη συνεδρίαση της 20ης Ιανουαρίου 2019, το αθλητικό σωματείο του Πο. Συ. Λέσβου αυξάνει την δυναμική του με την επιστροφή του αθλητή Σκορδομπέκη Μαρίνου που είχε πάρει για ένα χρόνο μεταγραφή στην Μεσόγειος Α. Ο. καθώς και την μεταγραφή του αθλήτη Νίκου Λάνδρου από την Σάμο που είναι και επίσημα η πρώτη μεταγραφή αθλητή εκτός Λέσβου στο σωματείο μας.
Ευχόμαστε για την νέα αγωνιστική χρόνια σε όλους τους αθλητές καλή δύναμη και όχι μόνο να φτάσουν αλλά να ξεπεράσουν τους στόχους τους.

Αθλητές Πο. Συ. Λέσβου:

1. Streich Steffen
2. Αλεξίου Δημήτρης
3. Γκέντσης Αλέξανδρος
4. Δρακούλης Άγγελος
5. Ζούρου Αφροδίτη
6. Κωνσταντάρας Παντελής - Παναγιώτης
7. Κωστάκης Ιωάννης
8. Λαϊνάς Κωνσταντίνος
9. Λάνδρου Νίκος
10. Μανωλιάς Γιώργος
11. Μπιτάδος Παναγιώτης
12. Μπουντάκης Χαράλαμπος
13. Ντάρας Γιώργος
14. Ντίνος Ιωάννης
15. Πέππας Νικόλαος
16. Σαραϊδάρης Γεώργιος
17. Σκορδομπέκης Μαρίνος
18. Τριανταφύλλου Βασίλης

2ος Ποδηλατίκος Μαραθώνιος Γέρας - Ανασκόπηση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα 20 Ιανουαρίου 2019 ο 2ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας. Μια διοργάνωση που στήθηκε με πολύ αγάπη από όλα τα χωριά της Γέρας και έδειξαν ότι με την συλλογικότητα τα πάντα είναι δυνατά!
Η Γέρα είναι σίγουρα μέσα στο ποδηλατικό Καλεντάρι της Λέσβου και αυτό το απόδειξαν τα τόσα γελαστά πρόσωπα που λασπωμένα τερμάτισαν τον αγώνα και δεν σταμάτησαν να μιλάνε για το εκπληκτικό τοπίο της περιοχής, τους εθελοντές που βρισκόταν σε διάφορα σημεία της διαδρομής αλλά και για όλα αυτά τα εδέσματα που με πολύ μεράκι και όρεξη ετοίμασαν και σέρβιραν στον τερματισμό σε όλους!
Σίγουρο είναι επίσης ότι κάποιος σήμερα κοίταζε από ψηλά και τα κανόνισε με τον καιρό! Σίγουρα τα είχε κουβεντιάσει με τον Μάριο, αλλά άμα τον είδε στο πιο ψηλό σκαλί μάλλον χάρηκε τόσο που δάκρυσε.
Ο 2ος Ποδηλατικός Μαραθώνιος Γέρας είναι πολλά δεν είναι μόνο ένας αγώνας, αλλά για να το καταλάβεις πρέπει να τον ζήσεις......... τα λέμε στον επόμενο!
Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Παττέ καθώς και τους αθλητές που ήρθαν και έδωσαν άλλο χρώμα στην διοργάνωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2ου Ποδηλατικού Μαραθώνιου Γέρας

Εγκρίθηκε η Δημιουργία Ορεινής Ποδηλατικής Διαδρομής στη Λέσβο μέσω του μέτρου 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER (ΤΑΠΤΟΚ – ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ)» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020

Η συλλογικότητα, η αφοσίωση στους στόχους αλλά και η διάθεση για αφιλοκερδή προσφορά προς τον συνάνθρωπο αλλά κυρίως προς τα παιδιά μπορεί να φέρει μόνο θετικά αποτελέσματα.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου(Πο.Συ.Λέσβου), στα πλαίσια της 1ης πρόσκλησης του Τοπικού προγράμματος, Μέτρο 19.2 - Δράσεων19.2.4 και 19.2.6 "έργων Δημόσιου χαρακτήρα" του Τ.Π. CLLD/LEADER Λέσβου, υπέβαλε στις 23/08/2018, αίτηση στήριξης πρότασης δημιουργίας μιας ορεινής ποδηλατικής διαδρομής στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Αμαλής. Σύμφωνα με τον τελικό πίνακα αποτελεσμάτων αξιολόγησης της εν λόγω πρόσκλησης και συγκεκριμένα του μέτρου 19.2.4.3 που αναρτήθηκε στις 14/01/2019, η πρόταση κρίνεται ως παραδεκτή, με συνολικό εγκεκριμένο προϋπολογισμό 29093,23€.
Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στην πραγματοποίηση ενός τεράστιου βήματος όσο αφορά την ανάπτυξη της ορεινής ποδηλασίας στην Λέσβο και την εδραίωσή της στον παγκόσμιο ποδηλατικό χάρτη με την κατασκευή πιστοποιημένου μονοπατιού ποδηλατικών προδιαγραφών. Ιδιαίτερα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον μελετητή και ποδηλάτη κ. Δημήτρη Λάμπρου ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό όχι απλά για να εγκριθεί η πρόταση αλλά και στο να πάρει τόσο καλή βαθμολογία.
Εκ μέρους του Πο. Συ. Λέσβου
Λασκαρίδης Ιγνάτης
Πρόεδρος

Subscribe to this RSS feed

Translate

Greek Dutch English French German Italian Portuguese Russian Spanish Turkish